В навечерието на 2022 година Академията 100% будни“ връчи за

...
В навечерието на 2022 година Академията 100% будни“ връчи за
Коментари Харесай

Избраха най-сладкодумния професор у нас - от УНСС е

В навечерието на 2022 година Академията „ 100% будни “ връчи за повторно своите годишни награди.

Отличията на Българската национална телевизия, респ. на известното ТВ токшоу „ 100% будни “ бяха оповестени на стилна и в същото време занимателна гала, водена от водещите на предаването Мария Андонова и Стефан А. Щерев. В категорията „ Най-сладкодумен повествовател “ за 2021 година наградата бе присъден на дългогодишния учител в катедра „ Медии и оществени връзки “ на УНСС - проф. д.н. Любомир Стойков – непрекъснат коментатор на рубриката „ Шоуто на политиците “. Сред отстаналите лауреати на Академията „ 100% будни “ за изминаващата година се откроиха Българският отбор по художествена гимнастика – първенец на олимпийските игри в Токио, проф. Николай Овчаров, Ивет Горанова, доктор Никола Кереков, Хари Агопян, Явор Денчев и други

През 2021 година в своите телевизионни визити в предаването „ 100% будни “ проф. д.н. Любомир Стойков – основател и теоретичен началник на магистърската стратегия по PR в УНСС, разпростра необятно завесата на така наречен „ политеймънт “ (взаимното навлизане сред политиката и развлечението) и показа незнайни и малко известни обстоятелства от персоналния живот, свадите и странностите на такива международни политически водачи като Ангела Меркел и Владимир Путин, Доналд Тръмп и Джо Байдън, Уинстън Чърчил и Франклин Д. Рузвелт, Адолф Хитлер и Йосиф В. Сталин, Маргарет Тачър и Тереза Мей, Нелсън Мандела и Елизабет ІІ, Роналд Рейгън и Михаил Горбачов, Силвио Берлунскони и Борис Джонсън и други Известният академични учител и  експерт по имидж и жанр увлекателно и сладкодумно разказваше за любовните секрети на политиците, за техните смешки и комични моменти, за облеклото и аксесоарите им, за обичаните им ястия, дарове и занимания. Но проф. Любомир Стойков не пропускаше да бъде подигравателен, подигравателен и остро сериозен, когато подлагаше на критика двойните стандарти в политическата връзка, редеше своята ранглиста за стила и безстилието в изборните акции и правеше рейтинг на най-големите политически гафове през  годината.



В благодарственото си слово след връчването на наградата проф. Любомир Стойков съобщи: „ Сърдечно благодаря за премията „ Най-сладкодумен повествовател “ на Академията „ 100% будни “! Във време, когато от ден на ден се цени така наречен „ сторителинг “ и умеенето да се описват истории, този приз е изключително специфичен за мен. Радвам се, че съм номиниран тъкмо в тази категория, защото е значимо какво казваш, само че не по-малко значимо е по какъв начин го казваш. Без сладкодумие диалогът е лишен от своята приятност, от своята меродавност. Но не можеш да бъдеш красноречив, в случай че няма кой да те стимулира. Благодаря за вдъхновението на харизматичните водещи Мария и Стефан, както и на многочислената публика на 100% будни - едно от най-хитовите излъчвания на Българска национална телевизия. Желая ви Светло Рождество Христово и плодородна Нова година. Симпатията е взаимна! “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР