В Националния кръг За Македония“ присъстват имена на безспорно признати

...
В Националния кръг За Македония“ присъстват имена на безспорно признати
Коментари Харесай

Евродепутатът Ангел Джамбазки с предложение в подкрепа на Национален кръг „За Македония“

В Националния кръг „ За Македония “ участват имена на несъмнено приети престижи.

Този кръг стои сред българския народен интерес и враждебните сили, ориентирани против него. Авторитетът на всеки един от тук присъстващите е сразяващ, Вие ни давате в ръцете голямо „ оръжие “ против антибългарската агитация. Чрез Вас ще бъде чута историческата истина.

Това съобщи по време на конференция евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Събитието е проведено от Национален кръг „ За Македония “, в който влизат всепризнати учени и общественици (виж по-долу).

Може да стартираме от Брюксел и от Страсбург с образуване на среща на представители на Кръга с всички политически фамилии и европейски представители, с цел да се противодейства на стимулираните финансово пропагандатори на македонистката концепция, предложи българският евродепутат.

Има сътрудници, европейски представители, които попадат в така наречен мозъчен концерн IFIMES, който работи за скопското държавно управление. Македонистката пропагандата е напълно финансово стимулирана, дано не се заблуждаваме, добави той.

За това и Джамбазки още веднъж се ангажира да спомага за започване алегорично от Брюксел и Страсбург на поредност от срещи на именитите представители на националния кръг „ За Македония “ с европейската общност. Той изрази вяра, че тези събития ще бъдат подкрепени от всички български представители в Екологичен потенциал, както е било до в този момент по национално значими тематики, тъй като са в отбрана на българския интерес.

По време на конференцията участниците се оповестиха, че са „ за “ Република Северна Македония да бъде част от Европейския съюз, само че откакто извърши изискванията и никога за сметка на българския народен интерес.

Затова и приканиха хората да участват през днешния ден от 17.30 ч. пред постройката на Министерски съвет на митинг-концерт под надпис „ “.

Национален кръг „ за Македония “ бе оповестена с декларация-обръщение, публикувана до медиите на 01.04.2022 година от 19 учени, интелектуалци, публицисти и общественици – акад. Георги Марков; проф. Пламен Павлов; проф. Ана Кочева; проф. Казимир Попконстантинов; проф. Христо Смоленов; проф. Никола Алтънков; проф. Николай Проданов; проф. Трендафил Митев; доцент Спас Ташев; доцент Александър Гребенаров; Андрей Слабаков; Цочо Билярски; Христо Димитров; Искрен Веселинов; Костадин Филипов; Кристиян Шкварек; Илия Стояновски; Димитър Димитров; Ивайло Шопски; проф. Димитър Иванов; Димитър Томов; доктор Благовест Върбаков.

Говорители на самодейността са проф. Пламен Павлов, проф. Николай Овчаров и проф. Ана Кочева.

Впоследствие поддръжката си дадоха и проф. Николай Овчаров; проф. Михаил Константинов; Харалан Александров; проф. Антоанета Христова; проф. Димитър Аркадиев; Валерия Велева; Петьо Блъсков; Христо Мутафчиев; проф. Петър Стоянович; доктор Милен Врабевски; Светослав Гоцев; доктор Чавдар Ангелов; Екатерина Белчева; Людмил Иванов; Георги Луков; Даниела Горчева; Румен Леонидов и др.; евродепутатите Александър Йорданов, Андрей Ковачев и Ангел Джамбазки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР