В нашия бързо развиващ се свят, домашните електроуреди стават все

...
В нашия бързо развиващ се свят, домашните електроуреди стават все
Коментари Харесай

Лесно и дори забавно! Как да почистим дома си интелигентно

В нашия бързо разрастващ се свят, домашните електроуреди стават все по-интелигентни и усъвършенствани. Технологичните новости в този сегмент не стопират да ни впечатляват, предоставяйки ни новаторски решения за поддържане на нашия дом чист. Ще разгледаме някои от продуктите от Kärcher, които ви оказват помощ да се справите с почистването и поддръжката на вашия дом по-лесно и дейно.





Твърдите подове и килимите с невисок косъм изискват систематично разчистване и за тази цел, интелигентният почистващ робот RCV 5 на Kärcher е идеалното решение. Този апарат освен прахосмуче, само че може и да бърше. Той разполага с вграден резервоар за боклуци, който събира сухата нечистотия посредством въртяща се четка и странична четка за ръбовете. Ултразвуковият датчик открива килими, които изискват по-силно разчистване, и автоматизирано усилва мощността на засмукване. Чрез приложението RCV 5 можете да изпратите робота на обиколка за разузнаване и той ще сътвори карта на стаите посредством технологията за разкриване на покрайнините (LiDAR). За всяко помещение може да се задават самостоятелни параметри за разчистване. Допълнителни датчици предотвратяват рухването на устройството. RCV 5 е елементарен за управление както през приложението, по този начин и посредством бутона на самото устройство.

 Kärcher



SC 3 Deluxe EasyFix Premium на Kärcher е идеалният асистент за разчистване на твърди повърхности и унищожаване на бактерии и вируси. Тази парочистачка загрява за единствено 30 секунди и е способна да отстрани до 99,999% от коронавирусите и 99,99% от всички постоянно срещани битови бактерии. Интегрираното поделение за предпазване в устройството улеснява съхранението на аксесоари и кабели. Този модел разполага със система за премахване на накип, контейнер за вода с опция за непрекъснато пълнене и голям брой аксесоари за премахване на упорити замърсявания. Двустепенната регулация на парата подсигурява съвършено адаптиране на парния поток към повърхността.

 Kärcher



Ръчната прахосмукачка CVH 2 на Kärcher работи на акумулатори и е идеална за унищожаване на трохи, прахуляк и косми от мебели, подове и коли. Kомпактният и лек дизайн я прави лесна за работа и предпазване. Двустепенната миеща се филтърна система обезпечава чист отработен въздух, а хигиеничният филтър HEPA 12 обезпечава по-висок стандарт на непорочност. CVH 2 е съвършеният асистент за бързо разчистване на дребни замърсявания, където и да сте - даже и на път за обичаната ви дестинация.

 Kärcher



Kärcher WV 2 Black Edition е акумулаторен апарат за разчистване на прозорци, който обезпечава безукорен резултат за гладките повърхности, без да оставя линии. Този лимитиран модел съчетава черно-жълт дизайн и железно лого на смукателния накрайник. В комплекта ще намерите стеснен смукателен накрайник, разпръсквач, микрофибърна забрадка и препарат. Това устройство е идеално за разчистване на прозорци, витрини и други стъклени повърхности, както и за всички гладки повърхости в банята и други пространства.

 Kärcher



Kärcher K 3 Compact предлага цялостната мощ на водоструйка в стилен дизайн. Този модел включва четка за измиване, пеногенератор и 500 ml шампоан за кола. С алуминиева телескопична ръкохватка и револвер Quick Connect, 6-метров маркуч за високо налягане и струйник Vario Power, моделът е елементарен за превозване и предлага плътно предпазване.

 Kärcher



Kärcher FC 5 е новаторски почистващ апарат, който освен отстранява прахуляк, дребни трохи и четина от домашни любимци, само че и избърсва твърдите подове. Този апарат се отличава с въртящи се валяци, които се намокрят с чиста вода, до момента в който събират мръсотията в контейнера за мръсна вода. Това оставя подовете чисти и свежи. Уредът е подобаващ за всевъзможен тип твърди подове и е елементарен за разчистване след приложимост - просто изперете валяците машинно на 60° C.

 Kärcher



S 4 Twin на Kärcher е метачна машина, която дейно почиства култивиран площи и дворове. Този апарат разполага с ролкова четка и 2 странични четки, които обезпечават работна широчина от 680 мм. Той може да поддържа площи до 2400 м² на час. Машината разполага с 20-литров резервоар за боклуци. Дългият косъм на страничните четки разрешава точно разчистване до ръба. Регулируемата ръкохватка подсигурява оптимално адаптиране към височината на потребителя. Метачната машина може елементарно да се събере, без да се навеждате - за пестящо място предпазване.

 Kärcher

С всички тези уреди от Kärcher поддръжката и почистването на вашия дом стават по-лесни и по-ефективни от всеки път. Получавате блестящи резултати, без значение дали става въпрос за подове, прозорци или култивиран площи. Kärcher предлага решения за всички ваши потребности от разчистване.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР