В наши дни един бизнес е почти невъзможно да съществува

...
В наши дни един бизнес е почти невъзможно да съществува
Коментари Харесай

Как да си направим онлайн магазин за един ден

В наши дни един бизнес е съвсем невероятно да съществува без личен уебсайт, а когато той действа в областта на търговията, е от основно значение да разполага с онлайн магазин. Без значение дали един търговец има, или няма физически обект, съществуването на електронен магазин към този момент е не просто нужда, а може да се окаже същински трамплин за триумфа му. Чрез него клиентите имат опция да пазарят когато пожелаят – от комфорта на дома си, от офиса, парка и даже от морския бряг – през телефона или преносимия компютър си, да преглеждат умерено стоките, да сравнят цени и характерности, да поръчват, получават и заплащат по най-удобният за тях метод.

Либерализация на търговията
-->
Може би най-значимото преимущество на онлайн магазините е, че основаването им е извънредно налично, с помощта на отворените системи и SaaS (Software as a Service – програмен продукт като услуга) платформите, което разрешава на процедура на всеки искащ да си сътвори подобен план, без да се постанова да наема програмист или той самият да е подобен.

Разходите също не са огромни, тъй като моделът „ програмен продукт като услуга “ дава опция на притежателя да заплаща дребен месечен абонамент за своя уебсайт вместо огромен еднократен бюджет за неговата направа. Една от най-широко публикуваните SaaS платформи за онлайн магазини –  – разрешава да си създадем собствен уебсайт за електронни продажби на процедура единствено за един ден. При това – с неповторим дизайн и голям брой мощни функционалности.

Как се прави онлайн магазин за един ден?

Платформата разрешава основаването на подобен уебсайт на процедура с броени кликове и мил енд дроп дейности. За задачата е належащо само да си създадем акаунт в Shopiko и да стартираме да прибавяме категории, в които да качваме артикули или услуги. Това става извънредно елементарно в специфична форма за качване на нов артикул – задоволително е да напишем неговото име, цена, изложение, спомагателна информация, да прибавим фотоси, да определим категория, каталожен номер и други

След това би трябвало да прибавим разплащателни способи и способи на доставка, с което нашият нов онлайн магазин на процедура е подготвен. Сред преимуществата на платформата е, че тя предлага интеграция с голям брой платежни способи и цифрови портфейли, което разрешава на търговците да оферират на своите клиенти изцяло сигурни и комфортни заплащания.

Маркетиране на новия електронен магазин и създаване на общественост

Последващото развиване и маркетиране на онлайн магазинa е също толкоз елементарно, както и неговото основаване. Платформата разполага с голям брой ефикасни маркетинг принадлежности за промоции – cross-sell, upsell, отстъпка, зависеща от метода на заплащане и други.

С добавената неотдавна алтернатива „ Ревюта и рейтинг на артикули “ клиентите могат елементарно да споделят мнения и да пишат мнения за продуктите в магазина. За задачата е належащо единствено да попълнят форма, в която да посочат имейла си и коментара към продукта, както и да дадат оценка със звезда. Така бъдещите клиенти могат по-лесно да вземат решение за покупка, а магазинът – да построи доверие измежду своите нови консуматори. Интеграцията с Гугъл Analytics 4, от своя страна, спомага за по-доброто опознаване на държанието на потребителите и в последна сметка – увеличение на продажбите.

Платформата Shopiko може да бъде тествана гратис за 14 дневен период, през който притежателите на електронни магазин действително биха могли да стартират да продават сполучливо. След това те могат да избират сред три проекта според от своите потребности – Старт, Бизнес и Про, който включва всички професионални екстри.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР