В началото на зимния сезон в Банско отваря новият четиризвезден

...
В началото на зимния сезон в Банско отваря новият четиризвезден
Коментари Харесай

Световната верига Шератон влиза в Банско

В началото на зимния сезон в Банско отваря новият четиризвезден хотел Four Points by Sheraton Bansko, част от групата на Marriott International. Това оповестиха за TravelNews от комплекса. Four Points by Sheraton влиза в някогашния хотел „ Стражите “, който е изцяло освежен и дава отговор на най-новите модерни стандарти. Това е втора интернационална хотелска верига, която влиза в Банско след дългогодишното наличие на „ Кемпински “, която ръководи петзвездния хотел „ Кемпински Гранд Арена Банско “.

„ Four Points by Sheraton Bansko отваря след цялостна реставрация за целогодишна работа и дава обещание на гостите си незабравими прекарвания в планината през четирите сезона, като съчетава комфортна локация наоколо до начална станция на лифта и центъра на Банско, с обслужване на международно равнище “, разгласи пред TravelNews Джордж Палис, общоприет управител на комплекса. Хотелът работи към този момент от през днешния ден (1 декември 2023 г.) и посреща първите си посетители. Намира се на 500 метра от началната станция на кабинковия въжен превоз.

Хотелът предлага главен ресторант, където се сервира закуска и вечеря на бюфет, има и а-ла-карт Алпийски ресторант с кулинарни изкушения и специалитети от европейската кухня. Разполага с wellness център Serenity, фитнес и неповторима зелена градина, налична единствено за посетители, която е дом и на семейство костенурки. Към градината има построен и външен басейн с топла вода.



Всички 160 стаи и жилища са изцяло актуализирани, като множеството са с балкони и прелестни гледки към Пирин планина. Освен това предлага конферентен център за образуване на събития, семинари, конференции и други мероприятия, както и открит паркинг, в това число зарядна станция за електрически коли. Обновеният интериор и предлаганите улеснения вършат Four Points by Sheraton Bansko идеална дестинация за отмора в планината, акцентира Палис. Присъствието на повече интернационалните вериги значи авторитет за самия хотел, само че и за самата дестинация Банско, разясниха хотелиери и туроператори.

Международната хотелска верига Four Points by Sheraton влезе през миналото лято и в Слънчев бряг. Бившият хотел " Глобус " беше напълно реновиран и към този момент носи името Four Points by Sheraton Sunny Beach, като резервира своята категория от 4 звезди. Той се намира на първа линия до плажа и наоколо до центъра на Слънчев бряг.

Веригата Four Points by Sheraton участва в 207 хотела по света, демонстрира информация в уеб страницата на компанията. Тя е предопределена към бизнес и ваканционни туристи.

До преди години част от Sheraton беше столичният хотел " Балкан ", който беше под този бранд дълго време. Веригата е част от международния колос Marriott International, който се чака да открие първия си хотел у нас през 2024 година под едноименния бранд – Marriott Sofia. Групата ръководи 30 хотелски марката и 8700 обекта в 139 страни. Основана е през 1927 година във Вашингтон, Съединени американски щати. Част от нея са най-престижните марки – The Ritz Carlton, St. Regis, JW Marriott, W Hotels, Le Meridien, Design hotels и доста други.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР