В началото на ноември цената на Биткойн показваше бичи тренд,

...
В началото на ноември цената на Биткойн показваше бичи тренд,
Коментари Харесай

Как няколко крипто анализатора предрекоха цената на Биткойн през ноември

В началото на ноември цената на Биткойн показваше бичи тренд, само че след 9 ноември инерцията ѝ се забави, което докара до интервал на консолидация.

Четирима крипто търговци използваха разнообразни способи за прогнозиране на представянето на Биткойн през октомври, като осъществиха обилни облаги.

Анализаторите и трейдърите в областта на криптовалутите нормално разчитат на хоризонтални диапазони, с цел да разпознават основни равнища, на които цените могат да отскочат или да срещнат опозиция. За Биткойн границата от $37,500 се редува да служи като опозиция и поддръжка от втората половина на 2020 година насам.

При наближаването на тази сериозна опозиция при започване на ноември “ “, търговец на криптовалути, акцентира нейното значение. Той изрази песимизъм във връзка с това, че цената ще надмине това равнище и ще доближи $40,000, което допуска евентуално закъснение и опция за низходящ седмичен тренд.

Друг трейдър, “ “, също призна тази хоризонтална опозиция, като очакваше отменяне. Въпреки че цената не претърпя забележителен спад по-късно оттегляне, тя не съумя да затвори над $37,500 в границите на седмичния таймфрейм.

Различна позиция пристигна от “ “, който на 14 ноември показа краткосрочна графика, предвиждаща краткотраен спад на цената преди възходящо придвижване към $37,000. Впоследствие цената на Биткойн последва възходяща тренд линия на поддръжка, макар че не проби съпротивата от $38,000, поддържайки търговията в границите на прогресивен триъгълник – бичи модел.

В по-широк подтекст “ ” проучва придвижването на цената на Биткойн преди халвингът през 2020 година, с цел да предвижда бъдещите трендове през 2023 и 2024 година Спекулирайки, че всяко доста оттегляне в границите на 150 дни преди халвингът може да донесе забележителна възвръщаемост след самото събитие, RektCapital предложи евентуална консолидация и даже спад на цената, водещи до халвинга през април 2024 година, последвани от евентуално параболично повишаване през втората половина на 2024 година

Важно е да се означи, че бичото придвижване през 2023 година се различаваше доста от корекцията, следена през 2019 година, което демонстрира по-положителна наклонност на сегашния пазар.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР