В началото на месеца попаднахме на новина, която все още

...
В началото на месеца попаднахме на новина, която все още
Коментари Харесай

Искат ли Marvel Киану Рийвс да стане супергерой

В началото на месеца попаднахме на вест, която към момента не е доказана, само че безпределно доста желаеме да се окаже вярна. А тя е, че Киану Рийвс ще взе участие в The Eternals , един от идващите филми от киновселената на Marvel.
 Киану Рийвс, The Eternals и ще взе участие ли артистът във кино лентата
Ще стане ли Киану Рийвс супергерой на Marvel

Актьорският състав на The Eternals може да стане още по-впечатляващ

От години почитателите желаят да видят Киану като супергерой, само че това по този начин и не се случи. През последните седмици целият свят е луднал по артиста. Това е по този начин поради изявите му в " Джон Уик 3 ", комедията Always Be My Maybe на Netflix, няколкото му участия в излъчвания и появяването му на E3 (световно събитие за компютърни и видео игри).

А самият Киану Рийвс не прави нищо целеустремено, с цел да завоюва любовта ни. Той просто е себе си и това се прави оценка високо. Ще го оценим още по-високо, в случай че го забележим и като супергерой.
 Киану Рийвс, манията по него в интернет и по какъв начин артистът се трансформира в най-желания мъж
Киану Рийвс - най-желаният мъж

" Кианусансът " е в разгара си

И това е все по-вероятно да се случи. Причината е, че самите Marvel го желаят. Това разкри президентът на студиото Кевин Файги . В изявление за Comicbook той показа, че Marvel са се пробвали да привлекат артиста в редиците си в съвсем всеки филм, който са правили.
 Киану Рийвс, любовта и уединен ли е артистът
Колко уединен е Киану Рийвс

Обожаваме го този човек

Файги не знае дали въобще ще забележим Киану Рийвс във филм на студиото, само че изрече готовността си да направи каквото е належащо, с цел да може това да се случи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР