В началото на месец юли бе проведена последната инспекция преди

...
В началото на месец юли бе проведена последната инспекция преди
Коментари Харесай

Вижте как върви конструкцията на Кими Ринг

В началото на месец юли бе извършена последната ревизия преди планувания за август MotoGP тест на " Кими Ринг ". Директорът по сигурността на Международната мотоциклетна федерация Франко Унчини и представители на Дорна разгледаха трасето, което към момента е в развой на структура. Направени са минимални модификации в картата на пистата от съображения за сигурност, а някои други промени ще бъдат осъществени след теста, като тогава ще бъдат взети под внимание и мненията на водачите.
Progress continues at the Kymiring! #MotoGP | https://t.co/X52oS3XU6X pic.twitter.com/lyi1JjEaf9
— MotoGP™ (@MotoGP) July 4, 2019
Посещението на Унчини, Лорис Капироси и Карлос Еспелета е било опция и да бъдат взети някои решения по детайлите на пистата като местата и размера на бордюрите и местата за проявление на знамена. Освен, че тримата представители на спорта се разходиха по новото трасе, те имаха опция и да създадат няколко обиколки по него с автомобил, като са безапелационни, че то изцяло дава отговор на актуалните условия за MotoGP писта.

Tältä ensimmäisen asfalttipinnan saanut KymiRing näyttää lintuperspektiivistä – katso upeat ilmakuvat #Iitti #KymiRing @kymiringfi https://t.co/oyVnjXNl98
— ESS (@ESSonline) June 30, 2019
Пилотите на всички шест конструктора в шампионата ще вземат участие в теста на " Кими Ринг ", който ще се организира на 19 и 20 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР