В началото на месец октомври Лудогорец попадна в изтощителен цикъл

...
В началото на месец октомври Лудогорец попадна в изтощителен цикъл
Коментари Харесай

Серджио Падт: Лудогорец има класа, победата е най-важна

В началото на месец октомври Лудогорец попадна в уморителен цикъл от мачове и през седмицата, и през уикенда.

Но няма по какъв начин и да е другояче, предвид на интернационалните задължения на „ орлите “ в Лига Европа. Въпреки натоварената стратегия, отборът от Разград поддържа положително движение в България.

Лудогорец се подвизава сполучливо на два фронта поради дългия и равносилен състав, с който Анте Шимунджа има лукса да разполага. Като основен съставен елемент от него се обрисува вратарят Серджио Падт, който дружно с четворката пред себе си оформя втората най-хубава отбрана в шампионата.

„ Ние имаме много класа и в офанзива, с цел да вкарваме повече голове. Ако мога да предпочитам, бих избрал да позволи гол, само че да победим с 4:1, в сравнение с да запазим суха мрежа и да приключим 0:0. Ще бъда благополучен от сухата мрежа, само че има значение при какъв резултат, тъй като най-важна е успеха “, показа стражът за предаването " Преди кръга " по DIEMA SPORT.

Преди да пристигна успеха над ЦСКА отборът инкасира четири срещи без победа.

„ Ако мислиш, че да играеш против Рома и Бетис и да победиш, е елементарно, това е вашето мислене - не нашето. Резултатите бяха такива. Когато губим или не играем добре, ние сме много сериозни към себе си “, сподели треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа.

„ Това са сложни интервали, в които би трябвало да си подготвен за огромен мач на всеки три дни. Но ние имаме подготовка за такива дни, тъй като играем такива дуели още от квалификациите. Влязохме в сходен темп, привикнали сме и физически “, показа Падт.

За Лудогорец се задава посещение в Стара Загора. Погледнато статистически, Берое е един от обичаните тимове на разградчани. Мачът е в понеделник от 20:00 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР