В началото на годината Yves Saint Laurent представиха нов член

...
В началото на годината Yves Saint Laurent представиха нов член
Коментари Харесай

Оставете нощта да поеме контрола

В началото на годината Yves Saint Laurent показаха нов член в семейството на обичания ни парфюм Black Opium – парфюмната вода Black Opium Intense. Наелектризираща сетивата интерпретация на черното кадифе, в която познатите нотки на кафе получават трептения от магическата аура на синия абсент.

Ароматът е по-интензивен от този в познатия тъмен флакон, по-наситен, и бихме споделили - по-съблазняващ. Това е мирис за нощни птици, за самостоятелни, мощни дами, които са тайнствени, магнетични и неустоими.

Лице на парфюма е Зоуи Кравиц, която в акцията следва интуицията и желанията си, привлечена от опциите, които нощта носи. За акцията YSL са заели и Пресли Гербер, синът на Синди Крауфорд.



В сърцевината на Black Opium Intense се е разположил ароматът на жасмин самбак абсолю, който се слива със сладостен портокалов цвят в съблазнителна, топла, екзотична прегръдка. Да, тук черното кафе, знак на Black Opium, участва, само че в компанията на женско биле, сандалово дърво и ванилия.

Флаконът повтаря познатия на Black Opium, само че тук е наследник и като че ли осветлен и блестящ от синята течност на парфюма и припомня жена в съвременна рокля, танцуваща под синята луна на нощното небе, обсипано със звезди. Парфюмът е публикуван в опаковки от 30, 50 и 90 мл.



С поддръжката на L'Oreal LUX

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР