В началото на годината Ford разкри първите подробности за суперспротната версия Shelby

...
В началото на годината Ford разкри първите
подробности за суперспротната версия
Shelby
Коментари Харесай

760 конски сили за най-мощния сериен Ford

В началото на годината Ford разкри първите подробности за суперспротната версия Shelby GT500 на Mustang 2020, само че резервира в тайна мощността, на която ще могат да разчитат собствениците на автомобила.

Слагайки завършек на незнайните, Ford разгласи, че задвижващият елемент на Mustang Shelby GT500 2020 ще бъде в положение да генерира максимална мощ от 760 конски сили и по този метод се трансформира в най-мощната кола на марката, която има право да се движи свободно по международните пътища.

Mustang Shelby GT500 идва с 5.2-литров, V-образен, осемцилиндров мотор, който е комбиниран с новаторска 7-степенна роботизирана предавателна кутия.

Суперспортният автомобил е оборудван също по този начин със особено оптимизирано окачване, неповторими за модела гуми Michelin, подобрена спирачна система, внушителен аеродинамичен пакет, карбонови 20-цолови джанти и доста други, и е в положение да се форсира от 0 до 96 км/ч за малко над 3 секунди.

се отличава с луксозно изпълнен интериор с карбонови и алуминиеви приложения, висококачествени материали, опция за поръчка на състезателни седалки Recaro, луксозна аудиосистема B&O Play, инфо-комуникационна и мултимедийна система SYNC® 3 с 8-инчов екран.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР