В началото на април ще бъдат готови анализите за участието

...
В началото на април ще бъдат готови анализите за участието
Коментари Харесай

Инерком: До април ще са готови анализите за участието на държавата

В началото на април ще бъдат подготвени анализите за присъединяване на българската страна в договорката за закупуването на българския бизнес на ЧЕЗ. Това оповестиха от пресцентъра на купувачът на активите на ЧЕЗ " Инерком ".
В известието се показва, че от вторник (6 март) до през днешния ден (9 март) представители на ЧЕЗ и " Инерком " са водили диалози по осъществяване на изискванията на контракта за покупко-продажба.
Тема на диалозите са били два въпроса.
" Първият въпрос, който публично поставихме, беше присъединяване на българската страна в договорката. В рамките на диалозите, представителите на двете страни разискаха някои ограничавания, произлизащи на първо място от към този момент подписания контракт за продажба на акции. „ ЧЕЗ а.с. “ и „ Инерком България “ се договориха, че ще изработят сложни разбори и оценки на всички разновидности за възможното влизане на българската страна в договорката ", написа в известието на компанията.
От него излиза наяве, че диалозите по тези въпроси ще продължат през идващите седмици, " като чакаме при започване на април да бъдат подготвени предоставените разбори ".
" След приключването им ще осведомяваме всички заинтригувани страни ", дават обещание от " Инерком ".
" Втората тематика на диалозите беше за координиране на двустранни дейности по отношение на процедурата по подаване на съобщение пред Комисия за защита на конкуренцията по реда на чл.79 ал.1 от Закона за защита на конкуренцията ", допълват от там.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР