В началото на 2022 чухме зa подготвян филм по Borderlands.

...
В началото на 2022 чухме зa подготвян филм по Borderlands.
Коментари Харесай

Филмът по Borderlands излиза следващото лято

В началото на 2022 чухме зa подготвян филм по Borderlands. Гейм поредицата сигурно е обичана от мнозина, само че напълно не е най-популярния франчайз в промишлеността. Без доста фанфари и звук в този момент разбираме, че планът освен не е анулиран, а има и дата на излизане.

Новината за това беше обявена от Deadline, които дружно с Lionsgate са били посетители на отминалото издание на Comic-con в Сан Диего, Калифорния. Филмът ще излезе по международните екрани на 9.08.2024, като има звезден състав и от двете страни на камерата. Вече знаете, че режисурата му е поета от Ели Рот, прочут с филми, като Cabin Fever, римейка на „ Смъртоносно предпочитание “, Grindhouse, Hostel и други, а сюжетът е дело с изключение на на Рот и на Крей Мейзин („ Чернобил “, The Last of Us, The Huntsman: Winter War). Сред актьорския състав се отличават имената на Кевин Харт, Джейми Лий Къртис, двукратната носителка на „ Оскар “ Кейт Бланшет, Джак Блек, Джъстин Прайс и Ариана Грийнблат (Love and Monsters, Avengers: Infinity War, Barbie).

Във кино лентата по Borderlands, Лилит (Бланшет) играе смела търсачка на съкровища с мистериозно минало, която се завръща на родната си Пандора, с цел да търси изчезналата щерка на Атлас. За тази цел тя сплотява силите си с необикновен тим, който включва Роланд (Харт), Малката Тина (Ариана Грийнблат), Крейг (Флориан Мунтеану) и Танис (Къртис), придружавани от робота Клаптрап (в ролята Джак Блек). И въпреки ориста на вселената да зависи от тях, те имат нещо друго мислено – да се избият между тях. По всичко наподобява, че Lionsgate са в действителност съществени за кино лентата си по Borderlands. Игрите от поредицата се отличават с автентичен комизъм с марката Gearbox. Лично аз чакам с неспокойствие лентата поради шантавата Тина и остроумния Клаптрап, които още от в този момент мога да предвидя, че ще са любимци на публиката.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР