Apple получи патент за Носимо устройство с насочен звук, което

...
Apple получи патент за Носимо устройство с насочен звук, което
Коментари Харесай

Apple патентова комуникатор за носене на дрехите в стил Star Trek

Apple получи патент за „ Носимо устройство с ориентиран звук„, което прилича комуникатора от Star Trek. Може да се носи върху облеклата.

В документа се показва, че устройството може да бъде прикрепено към облеклата, само че всички илюстрации демонстрират, че единствено устройство се закачва на яката. Използвайки високоговорител, можете да слушате музика или да поддържате връзка с помощта на вградения микрофон. Освен това се възнамерява потреблението на ориентирани звукови талази за възпроизвеждане на тон, тъй че да не пречи на близките хора.

„ Носимото устройство може да има аудио модул, кадърен да обезпечи възпроизвеждане на тон на разстояние от ушите на потребителя “ — отбелязва Apple. Компанията счита, че разновидността със слушалки може да е „ ненапълно настойчив за потребителя “, защото блокира близките звуци и пречи на взаимоотношението с други хора.

„ Носимото устройство може в допълнение да включва микрофони и/или връзки към други устройства за улеснение на калибрирането на аудио-модула “ — се показва в патента.

И най-после, комуникаторът може да включва датчици, „ които са конфигурирани да откриват, мерят и/или наблюдават една или повече потребителски метрики “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР