В моментите, в които се отдаваме на любимия човек и

...
В моментите, в които се отдаваме на любимия човек и
Коментари Харесай

Най-честите хигиенни грешки в интимните моменти

В моментите, в които се отдаваме на обичания човек и на интимни милувки, можем да забравим да обърнем внимание на някои елементи от хигиената, което да ни коства скъпо по-късно. Но до момента в който удоволствието е за малко, следствията могат да останат за дълго.

 

Забравяте да уринирате

Разбира се, не е наложително да отидете на момента, само че след интимния контакт е значимо да отмиете всички бактерии, с цел да не попаднат в уретрата, където могат да ви основат куп проблеми. След уриниране спазвайте правилото да се избърсвате отпред-назад, а не назад. Това предписание важи и в леглото – нещата да се случват в този ред.

 

Докосвате се, без да сте измили ръцете си

Може да мислите, че са чисти, само че в действителност сте докоснали доста предмети преди да се отдадете един на различен – телефона, преносимия компютър, отдалеченото на тв приемника, дръжката на вратата и т. н. Затова дръжте спиртни кърпички на разположение (за да дезинфекцират, те би трябвало да са със наличие на алкохол – в бебешките нормално няма). 

 

Не взимате душ 

Колкото и да ви е прелестно да сте в леглото дружно или да ви се спи, отделете две минути да се измиете, с цел да избегнете заплахата от зараза. Можете да си вземете душ и дружно. Ако не е допустимо да употребявате душ, въоръжете се с кърпички за интимна грижа и се почистете, доколкото е допустимо. 

Не почиствате играчките за развлечение

Независимо, че се употребяват единствено от вас, по тях също може да се закрепят бактерии. Не забравяйте да се погрижите за хигиенизирането им по този начин, както е предложено от производителя всякога след приложимост. 

 

Лягате върху нечисти повърхности или завивки

Много е значимо постоянно да перете на висок градус чаршафите, с цел да се предпазите от всички бактерии (поне един път седмично), да не сядате и лягате преди този момент с облеклата, с които сте били през целия ден на открито, не оставяйте домашният любим да се въргаля върху тях, откакто ще лежите без облекла на тях по-късно – за задачата можете да постелите шалте от горната страна, с цел да се запазят чаршафите изпод чисти. 

Внимавайте, в случай че сте навън или в случай че тялото ви се допира до повърхности, чиято непорочност е под въпрос – плотове, маси, столове, в колата, на плажа и т. н… Почти невероятно е да се предпазите или да сте в напълно стерилна среда, нито е належащо да сте на равнище “операционна ”, защото това до някаква степен ще ви изнежи, в случай че не срещате никакви патогени. 

Все отново, спазвайте главните правила, с цел да си осигурите приемлива хигиена без опасности за здравето и дискомфорт, който да се постанова да преживеете, с цел да се излекувате от бактериална или гъбична зараза. Ако постоянно ви се случва, помислете къде бъркате и направете нужното, с цел да не се повтаря и да имате благополучен съкровен живот, без проблеми, които да го помрачават. 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР