В момента, вие чухте ли новината? Радев Румен ни е

...
В момента, вие чухте ли новината? Радев Румен ни е
Коментари Харесай

Луна съсипа Румен Радев преди балотажа: Прилича ли ви на гений? Приготвил е една конституцийка, написана в тъмна доба

В момента, вие чухте ли новината? Радев Румен ни е подготвил една конституцийка най-вероятно готова в някакво задкулисие, в тъмна доба. Това разяснява по Нова телевизия неуспялата кандидатка за президент - певицата Йорданова.

“Нас ни ръководи политическа тайфа, само че хайде, ще ги назовем сътрудници на паралелната страна. Тези въпросни приятели ни разиграват 32 година с техните конституцийки. Първата беше направена през 1991 година “, сподели още тя.

“Единият кандидат-президент - Радев Румен, да ви наподобява на талант? “, продължи тя с офанзивите си против настоящия жител на " Дондуков " 2.
свързани новини14054на 15.11.202137781на 05.11.2021
Иначе съзря и кражба на гласове от нея на първия тур на президентските избори. Според нея, тя била получила 300 000 гласа, а не 21 000, както е публично оповестено. Кражбата обаче тя нямала по какъв начин да потвърди.

“Официалният ми резултат е 0.8% от гласовете. Но фактически, моята информация до този миг, е, че за мен са дали своят вот над 300 000 души у нас и в чужбина. Аз не мога да го потвърдя, несъмнено. Ние се радваме и на тези 21 733 оповестени гласа “, сподели тя.

На първия тур събра повече гласове от Волен Сидеров, Валери Симеонов, претендента на " Републиканци за България " Горан Благоев, претендента на Вътрешна македонска революционна организация Валентин Михов, Боян Расате и Светослав Витков.
свързани новини13007на 26.10.2021
“За нула време с джобни средства пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината. Благодаря на всички смели българи и българки, които не продадоха гласа си за 50 лв.. Аз съм очевидец на целия политически спектакъл, който видях с очите си. Той не може да бъде съпоставен с всички шоу стратегии, в които съм взела участие. Оказва се, че в телевизионните шоу стратегии е доста по-трудно да играя по сюжети, в сравнение с целия този политически спектакъл, в който участваме всекидневно. Вкарани сме в едно трагично състояние на най-бедната и корумпирана страна, тъй като нас ни ръководят политически сътрудници на паралелната страна, по този начин обичам да ги назовавам шеговито, без да желая да ги наскърбявам ", приключи изявата ни Луна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР