В момента Венета Райкова се наслаждава на просторното жилище единствено

...
В момента Венета Райкова се наслаждава на просторното жилище единствено
Коментари Харесай

Ето Я Истинската Причина За Серията От Беди И Нещастия, Които Сполетяха Венета Райкова! За Всичко Си Има Обяснение, Но В Нейният Случай Е Страшно!

В момента Венета Райкова се любува на просторното жилище само в компанията на сина си Патрик.

Тишо, който от година е шеф на казино в Нови Искър, не се задържа на едно място, написа „ Ретро “.

Преди да се снабди с първокласния парцел, намиращ се в затворен комплекс в столичния квартал „ Изток “, тв водещата на „ Папараци “ станала жертва на имотна машинация.

Тя вложила всичките си спестявания в размер на 50 000 лева в покупката на жилище на зелено. Но в последна сметка всичко се оказало една машинация и тя не получила жилище за парите си.

След дълги разправии амбициозната русокоска съумяла да си върне вложената сума.

Благодарение на присъединяване си в „ Сделка или не “ тя завоюва 75 000 лева Венета Райкова прибави сумата към върнатите спестявания и с цялата сума си купи апартамент.

Тв водещата се увери за следващ път, че над жилището й тегне поличба преди една. Тогава съдът наложи забрана върху парцела й във връзка делото против Венета Райкова, което Юксел Кадриев завоюва на втора инстанция.

Преди време русокоската се опита да продаде прокълнатото жилище, само че остана неприятно сюрпризирана откакто видя, че не се яви нито един претендент покупател за парцела.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР