В момента в Шарково не се допускат външни хора, жандармерия

...
В момента в Шарково не се допускат външни хора, жандармерия
Коментари Харесай

Умъртвяването В Шарково Продължава! Разкараха Протестиращите, Арестуваха Вип Красавица!

В момента в Шарково не се позволяват външни хора, жандармерия е препречила пътя към селото.

Не е ясно дали през днешния ден ще стартира евтаназията на козите. От асоциацията на животновъдите и козевъдите в района Странджа-Сакар обаче приканиха управляващите да си свършат час по-скоро работата, тъй като стопаните там са мощно обезпокоени поради разпространяването на чумата.

В Болярово, пред стадото на Ана и Тодор, през днешния ден е умерено. Не е ясно дали от животните ще бъдат взети втори проби и през днешния ден за проучвания.

Вчера Ана Петрова отхвърли да допусне екипа, защото се съмнява в обективността на проучванията.

Карантинна зона от 3 километра към огнищата на чума се вкарва от през днешния ден в Ямболско. Полицаи са извели от Шарково жителите, които бяха блокирали пътя до последното оживяло стадо, оповестява и bTV.

Хората са в региона на село Малко Шарково, като не е имало ексцесии и конфликти.

Преди 12 ч. известната с присъединяване си в реалити формати Миглена Дерменджиева (Меги Дерм) опита да пробие полицейската обсада с претекст, че съставлява неправителствена организация, само че беше задържана.

btvnovinite.bg

Представители на медиите също не могат да стигнат до обитаемото място.

Според заповедта на организацията по храните, която е с вчерашна дата, в Шарково не се позволяват коли и хора, които нямат адресна регистрация в селото.

Изключение се прави единствено за ветеринари, служащи, ангажирани с дезинфекцията, служители на реда, пожарникари, представители на управляващите и търговци, които зареждат магазините в селото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР