В момента се съставя управленска програма за 6 месеца и

...
В момента се съставя управленска програма за 6 месеца и
Коментари Харесай

Какво ще прави ДБ, ако вземе третия мандат?

В момента се сформира управническа стратегия за 6 месеца и по-късно да се реши дали да се желае избор на доверие. Това сподели съпредседателят на „ Демократична България “ ген. Атанас Атанасов в ефира на Нова телевизия. Попитан ще събере ли нужната поддръжка държавното управление на Асен Василев, Атанасов съобщи, че тези, които схващат в какво тежко положение е страната, би трябвало да поддържат едно държавно управление.

„ В противоположен случай значи политическа дестабилизация. Имаме да получаваме доста пари по Плана за развиване. Ако не си свършим работата, парите по него може да станат и нула “, съобщи той. 

" Основното изискване е да създадем положителни русловия за битка с корупцията у нас. Много е значимо КПКОМПИ да проработи, тъй като през последната година не сме чули каквото и да било да е свършено ", уточни още Атанасов.

Относно изгонването на 70 съветски дипломати съпредседателят на Демократична България съобщи, че някои от политическите сили, които са споделили, че това е вярно, са постъпили лицемерно. " Защото на председателския съвет знам по какъв начин някои хора се държаха, какви им бяха тезите, а по-късно по какъв начин се изкараха евроатлантици. Преди известно време, на среща на върха на НАТО, изрично бе посочено, че главния зложелател на НАТО е Русия. Т.е. всички членки на НАТО следва да лимитират съветската взаимозависимост и да се борят с съветския шпионаж ", разяснява той.

По думите му Българска социалистическа партия не пречат на депутинизацията. " Коалицията зад държавното управление в оставка имаше за съществена задача битката с корупцията в Борисовата страна ", уточни той.

" Разузнаването би трябвало да събира информация отвън страната, а не да се занимава с политическите боричкания вътре в страната ", счита Атанасов. Той добави, че е належащо основаването на цялостна система за преданост в службите, с цел да се отстрани рискът от това да има работещи за непознати държавни управления в службите ни.

" София е била център на шпионската активност на Москва за задачите Балкани. Явно и в този момент продължава да е по този начин ", съобщи Атанасов. 

Атанасов за следващ път съобщи, че за тях е извънредно значимо да бъде осъществен първият мандат. " Третият мандат, в случай че ни бъде даден, то ние сме виновна политическа мощ и ще се опитаме да създадем всичко допустимо да не се стигне до предварителни избори. Имаме някакъв проект, само че би трябвало да се осъществя първият мандат ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР