В момента криптовалутите преживяват значим ръст, движен основно от Биткойн

...
В момента криптовалутите преживяват значим ръст, движен основно от Биткойн
Коментари Харесай

2 криптовалути, които може би е време да продадете

В момента криптовалутите претърпяват важен растеж, движен главно от Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) тази седмица, като и двете криптовалути завоюваха по над 15% през миналите 7 дни. 

В рамките на тази динамична среда някои планове навлязоха в територия на свръхпокупка, както демонстрира техният показател на относителна мощ (RSI). Следователно тази обстановка може да подтикне вложителите в криптовалути да обмислят опцията да се възползват от забележителните облаги, насъбрани през този интервал.

В случай че задоволителен брой трейдъри решат да осъществят облаги, тези свръхпокупки на криптовалути евентуално биха могли да претърпят промяна или възобновяване. Смята се, че идентифицирането на прекалено продължителни ценови дейности би могло да послужи като скъп предвестител на тези корекции, дейно функционирайки като сигнал за продажба.  

Данните от топлинната RSI карта на CoinGlass , предоставени на 28 февруари, хвърлят светлина върху този сюжет.

Значим образец за задействане на сигнал за продажба заради условия на свръх продажба се следи при Stacks ( STX ). В момента STX се търгува на цена от $3.06, като в границите на последните 24 часа се е повишила с 11.43%. Функционирайки като втори пласт на Биткойн, STX отрази компактно траекторията на пазарния водач по време на това рали.

Въпреки това дневният му RSI възлиза на 79.68, което го подрежда измежду най-високите от всички криптовалути. Нещо повече, при седмичен RSI от 90.77, това служи като потвърждаващ сигнал за продажба на STX.

По сходен метод Coti ( COTI ), криптовалута с по-ниска пазарна капитализация, демонстрира още по-високи равнища на свръх платен статус. Търгувайки се на цена от $0.24 все още на писане на публикацията със спад от 4.72% за деня, COTI превъзхожда STX както по дневен, по този начин и по седмичен RSI, регистриран надлежно на 74.93 и 90.86. Следователно, корекцията на цената към този момент е почнала, което е сигнал за мощна индикация за продажба за търговците на криптовалути.

Въпреки тези сигнали за продажба, показващи на свръх купени условия, от значително значение е да се вземе поради по-широкият подтекст. Среднодневният RSI, възлизащ на 67.90 пункта, допуска доминиращ позитивен подтик за криптовалутите все още на публикуването.  

При ориентирането в този волатилен и непредсказуем пазар на вложителите се предлага да демонстрират нерешителност и да регистрират забележителното въздействие на човешките страсти.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР