В момента изживявам една мечта и съм толкова щастлива. Това

...
В момента изживявам една мечта и съм толкова щастлива. Това
Коментари Харесай

Мис Свят България: Очаквам на 30 години да съм най-успешната бизнесдама в България

В момента изживявам една фантазия и съм толкоз щастлива. Това да ти се сбъдне една от най-големите фантазии на 16 години е в действителност необикновено. 

Това разяснява пред Нова тв новата Мис Свят България 16-годишната Ивана Събева. 

Аз постоянно си слагам цели и когато се протоколирам за нещо, знам, че ще го печеля. Аз отивам там и споделям, че това ще го направя. И от самото начало съм с мисленето, че го спечелвам. Аз знаех, че ще печеля. Дори обмислях тъкмо какво да направя, когато печеля, по какъв начин ще се показвам, къде да бъда дейна. Аз в действителност знаех, че ще го печеля, разяснява тя.

Малко съм скарана с учебното заведение, тъй като съм се насочила към бизнеса - това е моята пристрастеност, моето предопределение и съм го усетила от напълно дребна. Бизнесът е част от фамилията ни, разяснява тя. 

Искам да си направя нещо мое, да работя за себе си, да сбъдвам мои, а не непознати фантазии. Минала съм пред четири специалности. Така че не желая да работя за различен. Била съм сервитьорка, барманка, хостеса и продавачка, разяснява тя. 

Много съм амбициозна. Всяка една работа ме е научила на доста забавни неща. От това, че не желая да работя за някой различен, до това какви хора можеш да срещнеш. Тъжно е, че хората, които работят за други хора, нямат фантазии, счита Събева. 

Родителите ми постоянно са ме подкрепяли, тъй като знаят, че с цел да бъдеш на върха, би трябвало да знаеш какво е и от другата страна. Майка ми се занимава с търговия и преработване на матраци. Тя е ръководител на интериорните дизайнери у нас. Тя работи дружно с татко ми, който е в  индустриалното строителство и, описа тя. 



Моите другари въобще не са сюрпризирани от успеха ми. Защото аз съм си такава - доста дейна, блъскам се на всички места. Не се срамя да си кажа, че в обществените мрежи съм писала до разнообразни марки, с цел да се фотографирам, да се демонстрирам и не съм желала никакво възнаграждение, просто желая това да го върша, споделя тя. 

Възможността не пада от небето, би трябвало да направиш нещо по въпроса, уточни тя. 

Аз си имам проект за живота. До 18-годишна възраст ще построявам име, доверие, с цел да може с каквото и да се захвана по-късно, хората да ми се доверят, уточни тя.

Красотата е държание. Затова състезанието е един месец, с цел да ни следят по какъв начин се държим, разяснява Събева. 

 В учебно заведение се усещам не на място, тъй като съм пораснала малко по-бързо от другите и не мога да се развличам като останалите, уточни тя.

Очаквам на 30 години да бъда най-успешната бизнесдама в България, безапелационна е тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР