В момент, в който здравословният начин на живот става все

...
В момент, в който здравословният начин на живот става все
Коментари Харесай

Здравословният начин на живот: Важно е да искате

В миг, в който здравословният метод на живот става все по-популярен и напряко наложителен за доста хора, потърсихме информация за новите трендове от един същински експерт. Славина Райнова е едно от новите лица на здравословната вълна, заляла градските девойки, инструктор по спорт и хранене, основател на концепцията Set My Body.

Коя е Славина, тук и в този момент?

Аз съм личен инструктор, инструктор по Канго Джъмпс, БОСУ, Стречинг и Аеробика. Създадох уеб страницата за здравословно хранене и спорт www.setmybody.com, който е моето богатство:). Set My Body e план, който е плод на доста работа и старания с една единствена цел - да бъде здравословното “кътче ” на всяка жена, която желае да се погрижи за себе си.

В уеб страницата ти написа, че не обещаваш минус 20 кг за два дни и други сходни чудеса. Какво обещаваш? 

Обещавам резултати. Такива, които човек може да задържи, а това става, когато се научи да живее по избран метод, а точно ръка за ръка със спорта и здравословното хранене. Искам да науча хората да се хранят вярно и да се грижат за себе си.

Каква е разликата сред твоите стратегии и останалите?

Ами може би фактът, че всичко е онлайн и по този метод хората имат достъп до режимите си от всевъзможни устройства. Подходящо за времето, в което живеем. Свалянето на килограми и тренирането е в действителност нещо доста персонално за хората. Те се разкриват по някакъв метод пред своя инструктор - споделят проблемите си, всекидневието си, какво не харесват в себе си и не позволяват елементарно. Гордея се с това, че спечелвам доверието им и съумявам да ги стимулирам.

Вярно ли е, че единствено избран тип хора могат да се занимават със спорт и да живеят здравословно? 

Не е правилно. Има хора, които желаят и такива, които не желаят. Здравословното хранене и спорт е метод на живот. Моята цел е от ден на ден хора да го одобряват и да се грижат за себе си.

Какви са най-големите заблуди на всеки, който стартира дългия път към здравословния метод на живот? 

Че ще стане бързо и елементарно. На пазара е цялостно с реклами - “Как да отслабнем с 20 кг за 10 дни ”, “Как да отслабнем като пием някое хапче ” и така нататък Нищо хубаво не е елементарно:). Трябват старания, отдаденост, предпочитание - и резултатите сами ще дойдат и най -важното - ще останат.

Говориш освен за извършения, само че и за здравословно хранене. Какви са най-важните насоки при него?

Най-важни са няколко правила - да се пие доста ВОДА (без безалкохолни напитки); методът на готвене (да не се пържи, да се употребяват потребни мазнини и в доста малко количество); да ядем в дребни количества, без да се тъпчем; да не ядем " бърза храна ", сладкории, чипсове и подобен вид нездравословна храна; да не се пропущат хранения;

Какво се изисква от човек, с цел да смени метода си на живот? 

Изисква се просто да изиска. Има ли предпочитание - нещата се случват. Мислела ли си, че ще се занимаваш професионално със спорт? Щастлива ли си от това, което правиш? 

Истината е, че животът ме завъртя по този метод. Не съм мислила, само че по този начин се случи, това ме прави в действителност щастлива и се веселя, че взех решение да се занимавам с това. Когато човек е млад, е доста комплициран и не знае какво тъкмо желае да прави. Всички дават препоръки, насоки, подлагат на критика и в един миг имаш възприятието, че ще експлодираш. И тъкмо тогава ти проблясва:) 

Колко огромни са фантазиите ти?

Ама има ли човек без фантазии?! С всеки минал ден стават все по-големи и от ден на ден. Пожелавам си постоянно да е по този начин!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР