В мароканската провинция Шефшауен петгодишно момче на име Райън падна

...
В мароканската провинция Шефшауен петгодишно момче на име Райън падна
Коментари Харесай

Петгодишно момче падна в 32-метров кладенец, трети ден оцелява в него

В мароканската провинция Шефшауен петгодишно момче на име Райън падна в стеснен бунар на дълбочина 32 метра и трети ден оцелява в него, тъй като още не е извадено оттова, заяви телевизия „ Ал Джазира ”, представени от БГНЕС.

Инцидентът станал във вторник, 2 февруари, когато бащата на момчето ремонтирал бунар, чийто диаметър бил единствено 45 сантиметра. Виждайки, че детето е паднало, мъжът незабавно се обадил на избавителната работа.
Мистериозния Кладенец към Ада – ще бъде ли позволена загадката в миналото (ВИДЕО)
Екип от спелеолози от Оман се пробва да разгадае загадките към именития бунар Бархут в Източен Йемен. Това естествено знамение, обгърнат...
Прочети повече
Ръководителят на избавителния екип Абделхаби Темрани изясни, че заради особеностите на почвата е трябвало да прокопаят тунел до дълбочината на кладенеца. Екипът съумял да обезпечи на момчето кислородна тръба и вода за времето на избавителната интервенция.

Копаенето не престават трета поредна нощ, спасители стигнали до 27-метрова дълбочина. Те считат, че скоро ще стигнат до детето. „ Моля се на Бог да го измъкнат от кладенеца жив и незасегнат “, призна със сълзи на очи майката пред кореспонденти.

По-рано беше обявено, че спасители в американския град Силвъртън в щата Орегон избавиха пенсионерка, паднала в 16-метров бунар. Докато чакала да дойдат спасителите, комшия построил система от въжета и блокове и я спуснал в кладенеца, с цел да се задържи дамата над водата.

Още от АФРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР