В Манчестър Сити вярват, че Арсенал е основният виновник за

...
В Манчестър Сити вярват, че Арсенал е основният виновник за
Коментари Харесай

Манчестър Сити намери нов виновник за наказанието от УЕФА

В Манчестър Сити имат вяра, че Арсенал е главният провинен за възбраната за присъединяване в ШЛ, която получиха "гражданите " преди два месеца. През януари Сити бе ударен с 2-годишен бан за присъединяване в ШЛ поради нарушение на разпоредбите на УЕФА за финансов феърплей. Освен възбраната, клубът бе осъден и с погашение на санкция в размер на 25 милиона паунда.

Преди дни се появи информация, съгласно която "небесносините " набеждават Ливърпул за сходно деяние , само че съгласно британския "The mirror " в Сити разполагат с "информация от благонадежден източник ", съгласно която излиза наяве, че "топчиите " стоят зад наказването.

От Арсенал отхвърлиха да разясняват тематиката, само че са подготвени да потвърдят, че информацията е погрешна, в случай че клубът от "Етихад " се свърже непосредствено с тях по въпроса.

"Гражданите " упорстват, че предлагането е подкрепено от други клубове във Висшата лига, измежду които Манчестър Юнайтед, Челси, Тотнъм, Лестър, Уулвърхемптън и Бърнли.

Сити се възползва от правото да апелира решението на Арбитражния състезателен съд, само че поради световната рецесия с ковид е малко евентуално да се изслушат всички доказателства по делото. В резултат на това от клуба може да изискат възбраната да бъде анулирана и да се състезават в ШЛ през идната акция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР