В Манчестър Сити останали неприятно изненадани от официалното обявяване на

...
В Манчестър Сити останали неприятно изненадани от официалното обявяване на
Коментари Харесай

В Арсенал забравили да съобщат на Сити за Артета

В Манчестър Сити останали неприятно сюрпризирани от формалното оповестяване на Микел Артета за управител на Арсенал. " Гражданите " разбрали новината по малкия екран след края на днешната конференция на Пеп Гуардиола. От Ман Сити очаквали някаква връзка, в която сътрудниците им да ги уведомят по кое време считат да показват новия си треньор.

Шампионите на Англия били наясно, че Артета, който беше помощник на Гуардиола на " Етихад " последните 3 години, към този момент се е схванал с лондончани. Гуардиола разяснява обстановката, като съобщи: " Той е в Лондон и е покрай завършване на договорка с Арсенал. Той реши да се реалокира. Не можем да го спрем. Трябва да следваш фантазиите си ".

В лагера на Ман Сити останаха недоволни от целия развой, след който Артета се озова в Арсенал. " Артилеристите " не желаеха позволение, с цел да договарят с наставника, а " жителите " бяха изключително подразнени от обстоятелството, че сътрудниците им не са говорили с тях предходната седмица, когато се срещнаха около дуела сред двата тима в шампионата.

OFFICIAL

Mikel Arteta is the new Arsenal head coach.

He become the 28th manager in charge of Arsenal & just the 20th full-time boss.

Fifth youngest manager in Arsenal's history.

Let's all support him and like Guardiola says 'he's going to do an excellent job.'#WelcomeArteta pic.twitter.com/nCPPY33Vu9
— ARSENAL (@tomgunner14) December 20, 2019
Гуардиола разкри, че няма да назначава нов асистент незабавно, а ще търси подобен през лятото.
 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР