В лицето на съпруга си Пламен журналистката няма никаква подкрепа.

...
В лицето на съпруга си Пламен журналистката няма никаква подкрепа.
Коментари Харесай

Елена Йончева Не Издържа! Папараците Я Заковаха, Вижте Снимки! Журналистката - Политик Е Съсипана! Детето Й Е

В лицето на брачна половинка си Пламен журналистката няма никаква поддръжка. Архитектът все отсъствал. Бил покрит с работа и не можел да я анулира в родителските отговорности.

Йончева се скъсва от задания. Освен, че постоянно върви в Народното събрание, намира време и за визити на „ Позитано ” където се кове политиката на партията. Освен това не пропуща да се срещне с гласоподавателите си в Хасково. Които й гласоподаваха доверие.



На всичко от горната страна Елена би трябвало да прибира и дребния Тео от детската ясла. Зщото няма кой различен да я анулира.

Момченцето й постъпило в елитно частно заведение. То било единственото по рода си тъй като се преподавало на децата напълно на френски. Амбициозната мама се надявала от дребен Тео да научи непознат език. Освен това за децата се грижели уместно като ги хранели единствено с определени био храни.

Частната градина била в Драгалевци. Не доста надалеч от първокласното й жилище в „ Бояна ”.

Въпреки, че депутатката изпита най-голямото благополучие когато роди на 51 години през днешния ден майчинството стартира да й тежи, разкриват нейни съпартийци. Даже с половинката си имали търкания от битов темперамент напоследък. В фамилията живота не вървял безоблачно.

Свидетели разкриват, че чаровната русокоска постоянно се появява със сенки под очите от хронично недоспиване. Понякога я засичали и да си гризе ноктите от нерви. Навик, който се появявал когато била доста тревожна, предават от pik.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР