В летните месеци продължава промоцията на застраховкаЗащитен дом“ с 45%

...
В летните месеци продължава промоцията на застраховкаЗащитен дом“ с 45%
Коментари Харесай

Армеец с лятна промоция по имуществено застраховане

В летните месеци продължава промоцията на застраховка„ Защитен дом “ с 45% отстъпка от цената
Застрахователно акционерно сдружение „ Армеец “ предлага на българския пазар извънредно преференциални условия по имуществена застраховка „ Защитен дом “ с 45% отстъпка от цената през цялото лято. Клиентите на сдружението могат да възнамеряват своето персонално време и да пътуват умерено, когато техния дом и имущество са предпазени.

В интервала от 1 юни до 30 септември 2023 година в действие остават отстъпките, които се дават за липса на вреди, за сложно обезпечаване, за еднократно заплащане на наградата и при самоучастие. Така общият общ брой на приложените отстъпки може да доближи 50%. Всички полици „ Защитен дом “, подписани при промоционални условия, по които не са регистрирани вреди, резервират преференциите си за потребителите на сдружението при възобновяване на застраховката за идната година.
-->
Продуктът на ЗАД „ Армеец “ е особено създаден за страната за обезпечаване на цялостно застрахователно покритие на жилищни, вилни и икономически здания, направените в тях усъвършенствания, общо обзавеждане и персонални движимости, битови електроуреди - аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, творби на изкуството и други

Застраховката „ Защитен дом “ обезпечава покритие на вредите при пожар, мълнии, естествени бедствия, повреди на ВиК, късо съединяване, вандализъм, кражба посредством щурм, кражба с техническо средство и доста други ежедневни опасности и рискове. Минималната застрахователна награда е в размер на 10 лева, а с изискванията на полицата „ Защитен дом “ българите може да се насладят на безгрижна фамилна отмора.

Процедурата при подписване е оптимално улеснена за клиента – не се изисква първичен оглед на дома и даване на документи за благосъстоятелност, а при обезпечаване на движимости против „ Кражба посредством щурм ” на стойност до 15 000 лева, не се постанова те да се разказват.

Повече информация за изискванията на застраховката може да видите на уеб страницата на застрахователното сдружение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР