В Лацио са недоволни от поведението на Ювентус в ситуацията

...
В Лацио са недоволни от поведението на Ювентус в ситуацията
Коментари Харесай

От Лацио обвиниха Ювентус в липса на феърплей

В Лацио са недоволни от държанието на Ювентус в обстановката на пандемията от ковид и упрекват първенците в липса на феърплей. „ Бианконерите “

позволиха на много от задграничните си футболисти да изоставен Италия, до момента в който трае рецесията. Тъй като обаче от няколко дни насам се вижда спад на заболелите и умрелите на Ботуша, разумно към този момент се разисква вид за издаването на позволение за възобновяване на тренировки и вероятно завръщане на футбола.

 В Серия " А " са разграничени на два фронта - шест тима желаят завършек на сезона

Когато обаче всички тези чужденци на Юве се завърнат в Италия, те ще би трябвало да преминат наложителна 14-дневна карантина. И защото тифозите на Юве приканват локалната централа да позволи на клубовете да организират занимания от едно и също време нататък, то това значи, че всички останали клубове би трябвало да чакат приключването на карантината на задграничните играчи на първенците. В същото време от Лацио съблюдават всички ограничения на изолираност и не са пуснали чужденците си зад граница.

„ По този метод клубовете, които са били прецизни в тежкия миг, губят своето преимущество да могат да стартират да упражняват по-рано. Да се надяваме, че държавното управление няма да се поддаде под натиска на почитателите на Ювентус, които упорстват за равно начало. Ако обаче го стори, това ще е несправедливо наказване по отношение на тези, които са изпълнявали всички рекомендации “, написа Артуро Диаконале - шеф на отдел „ Връзки с обществеността “ в римския клуб.

12 кръга преди края на шампионат Лацио е на една точка зад водача Юве.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР