В края на всяка календарна година преосмисляме случилото се през

...
В края на всяка календарна година преосмисляме случилото се през
Коментари Харесай

Тайното хоби на Камила

В края на всяка календарна година преосмисляме случилото се през нея и вършим проекти за идната. Съпругата на крал Чарлз към този момент има ясна концепция тъкмо по какъв начин ще стартира 2024 година
 Промените в Сандрингам за Коледа, които крал Чарлз постанова
Крал Чарлз загърбва коледните обичаи на майка си

Поредни промени от монарха за Коледа

Камила започва личен подкаст, отдаден на една от огромните й пристрастености - книгите. Той ще е обвързван и с Instagram профила, който тя сътвори през 2021 година The Queen`s Reading Room. Тогава концепцията й е да има книжовен клуб във времена, когато светът беше затворен поради пандемията.

" Място за феновете на книгите и за тези, които желаят да ги заобичат още повече ", се споделя в формалната обява във връзка подкаста на Камила. Очаква се в него да гостуват известни модерни създатели, които да приказват за обичаните си книги и за това по какъв начин литературата е трансформирала живота им.

" За мен четенето е ужасно премеждие, обичам го от дребна и бих желала всички да му се любуват толкоз, колкото и аз. Можете да избягате, да пътувате, да се смеете и да плачете с книгите - всяка страст, която хората могат да изпитат ", цитират я от Royal Central.

The Queen`s Reading Room Podcast ще излъчи първия си епизод на 8 януари 2024 година Междувременно, двете й деца и внуците й ще прекарат празници дружно с крал Чарлз и някои от останалите членове на фамилията в Сандрингам.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР