В края на миналата седмица са възникнали 3 пътни произшествия

...
В края на миналата седмица са възникнали 3 пътни произшествия
Коментари Харесай

Пиян катастрофира с електрическа тротинетка в Кюстендил, и още...

В края на предходната седмица са зародили 3 пътни катастрофи на територията на региона. На ГП Е 79 – при разклона за с. Тополница, 30-годишна лидерка на л.а. „ Ситроен “ лишава преимущество на насрещно движещ се л.а. „ Тойота “, ръководен от 51-годишен.

При конфликта са потърпевши лидерката на ситроена и пътничка в тойотата – настанени са в дупнишка болница. Тестовете за употраба на алкохол на водачите са отрицателни; на пътя Кюстендил – Гюешево в събота е зародило ПТП сред л.а. Ленд Ровър и насрещно движещ се различен автомобил, който е излязъл от пътното платно и се е спрял в канавка.

Водачът е напуснал местороизшествието. Няма потърпевши при случая, нанесени са материални вреди на колите, пробата за приложимост на алкохол на лидера на роувъра е отрицателен;

В събота към 21.30 ч лидер на електрически велосипед осъществя ПТП на ул. „ Гюешевско шосе “ в Кюстендил, настанен е в кюстендилската болница с контузия на главата и счупени ребра. Тестът му за приложимост на алкохол е отчел резултат 1.54 промила. Пострадалият е 66-годишен. По случаите са формирани досъдебни производства, известена е прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР