В края на миналата седмица Microsoft постигна важен резултат в

...
В края на миналата седмица Microsoft постигна важен резултат в
Коментари Харесай

1 милиард инсталации на Microsoft Word за Android

В края на предходната седмица Microsoft реализира значим резултат в разпространяването на своите мобилни приложения. Мобилната версия на Microsoft Word за Android трансферира 1 милиард съоръжения . Информацията е на Гугъл Play Store.

И останалите приложения на софтуерния колос са доста известни. Приложенията Excel, PowerPoint, OneNote и OneDrive имат над 500 милиона съоръжения, а клиентът за е-поща Outlook за Android – над 100 милиона съоръжения. При това стратегиите се зареждат освен от Гугъл Play Store. Корпорацията Microsoft има съглашения с най-различни производители за авансово инсталиране на тези приложения в разнообразните мобилни устройства.



Популярното издание The Verge споделя, че тази информация би трябвало да възприемаме с известна подигравка. Миналия месец съоснователят на Microsoft Бил Гейтс сподели пред медиите, че неговата най-голяма неточност в историята е пропускът да се изяви в бранша на мобилните операционни системи. Той означи, че на този пазар е имало единствено един съперник на iOS и за Microsoft е било напълно естествено да победи. Според Гейтс, тази непредвидливост от негова страна е коствала на Microsoft към $400 милиарда. Но макар, че софтуерният колос не съумя да се изяви в региона на мобилните операционни системи, той реализира същите триумфи, като неговите съперници – мобилните версии на Microsoft Office заемат забележителен дял от този пазар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР