В края на месец април младият предприемач Емил Манчев посети

...
В края на месец април младият предприемач Емил Манчев посети
Коментари Харесай

Най-популярният открит бг фуудпарк Quartal с високо дипломатическо признание


В края на месец април младият бизнесмен Емил Манчев посети столицата Буенос Айрес по покана на президента на Аржентинско - българската комерсиална камара Лукреция Ванни. Поводът бе ползата на министерството на външните работи на Аржентина към сполучливия български бизнес модел на Quartal Food Park.

Българинът Емил Манчев, дружно с Цветан Тодоров ръководят три обекта в столицата - Quartal Park, Quartal Station и най-големият открит парк на Балканите Quartal District. За две години марката съумя да се наложи като локация с разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар - от утринна йога, през куклен спектакъл, кино вечери, както и тематични и корпоративни събития.
-->


От бизнес позиция – в Европа основателите на Quartal са безспорни първенци в обединяването на толкоз доста и разнообразни качествени марки под една шапка. На публична среща Манчев срещна основният секретар Пабло Норберто Делгадо, съпроводен от одобрени локални предприемачи в хранителния отрасъл. Младият българин бе поканен за последваща аудиенция, като Аржентина твърдо съобщи желанието си за бъдещо партньорство в посока създаване на парк за стрийтфууд с идея, сходна на Quartal.

По време на визитата си в Буенос Айрес Емил Манчев подписа и формален контракт с дипломата Лукреция Ванни за напълно нов обект в Quartal Park на бул. Черни връх. Той ще е единствен в столицата и ще предлага обичайни деликатеси от Аржентина. Откриването му следва през месец май.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР