В края на 80-те, когато беше трудно в страната, дойде

...
В края на 80-те, когато беше трудно в страната, дойде
Коментари Харесай

Карадайъ: Когато на държавата е трудно, идва ДПС да въведе ред

" В края на 80-те, когато беше мъчно в страната, пристигна нашият ред да въведем ред. Свалихме комунистическия режим и докарахме демокрацията в страната. Зададохме посоката за развиване на страната през 90-те години, като казахме, че „ Мястото на България е в Европа, само че пътят минава през Босфора “. През 2004, когато участвахме във властта, България стана член на НАТО. 2007 година, когато участвахме във властта, влязохме в Европейски Съюз. Така се случва - когато е мъчно в страната идва ред на Движение за права и свободи с цел да се възстановяват нещата. “

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи в с. Нова махала, където бе с цел да поддържа листата на Движение за права и свободи за Пазарджик. Водач на листата е Искра Михайлов, следвана от регионалния ръководител Юмер Хамза и Сергей Кичиков.

Карадайъ бе безапелационен че „ Когато става мъчно търсим майстори, а майсторите сме ние от Движение за права и свободи. Вече е време да въведем ред в страната за това сме споделили „ Рестарт на държавността “.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ показа и своите опасения от модела на ръководство на страната „ В демократичните страни има Конституция и тя се съблюдава, има закони и те се съблюдават, има институции според Конституцията, има държавни органи според законите на страната. Но по мутренския модел няма нищо, задоволително е една джипка с един Бойко. Това е мутризация на политиката.

Карадайъ показа, че се следи и друго събитие, а точно герберизация на държавния уред „ Това значи, че ГЕРБ се пробват да трансфорат всички държавни органи в техни партийни офиси, а държавните чиновници посредством държавен запас се пробват да ги трансфорат в партиен слугинаж “.

Той прикани „ с номер 9 да кажем на стоп на мутризацията на политиката и на герберизацията на държавния уред и държавните органи и чиновници, да работят в услуга на хората “, заключи Карадайъ.

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи поддържа претендентите за народни представители от област Пазарджик и партийните структури в гр. Пещера, с. Нова махала, с. Фотиново, гр. Ракитово и гр. Костандово.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР