В края на 2016 г. изоставена и пренебрегвана котка била

...
В края на 2016 г. изоставена и пренебрегвана котка била
Коментари Харесай

Животно било открито окаяно и с ужасно сплъстена козина. Но го преобразили (видео)

В края на 2016 година изоставена и подценявана котка била открита от зоо деятел. Козината й била толкоз сплъстена, че се била трансформирала в дредове. Козината на котката била толкоз сплъстена, че приличала на голяма тарантула.

По-късно спасителите работели изключително, с цел да обръснат два кг от козината. Котката се влошила до това положение, откакто притежателят й бил признат в старешки дом, защото страдал от заболяването на Алцхаймер.

Приютът и центърът за диви животни за избавяне на животни в Питсбърг, Пенсилвания разгласява фотоси на нещастната котка.

От центъра декларирали: „ Тази бедна котка беше докарана в нашата клиника през вчерашния ден, откакто стопанинът й трябвало да се реалокира в старешки дом. Тя страдала от тежко сплъстяване, което било подценявано от години. Нашият медицински екип обръсна килограми сплъстена четина от тялото й и няма потребност да споделям, че тази котка се усеща доста по-добре в този момент! “

Бедното животно най-сетне свалило тежестта от гърба си.

Котката Хиди била избавена от Пол Ръсел, отдалечен родственик на стопанинa. Ръсел също по този начин бил избавил и друга котка, откакто възрастният мъж бил прекомерно болен, с цел да се грижи за животните си.

Толкова се радваме, че някой е забелязал това оскъдно животно в потребност и не си е затворил очите, а е показал съчувствие.

Промяната на тази котка вижте във видеоклипа по-долу.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР