В Красна поляна ще отбележат една година от началото на

...
В Красна поляна ще отбележат една година от началото на
Коментари Харесай

Протест в Красна поляна отбелязва 1 година протести


В Красна поляна ще отбележат една година от началото на митингите там. Ще го създадат още веднъж с митинг през днешния ден в 19.00 ч. на бул. "Мушанов" и ул. "Добротич", съобщи кореспондент на БГНЕС.

В продължение на една година регион “Красна поляна ” в град София наброяващ 68 хиляди души - викам, вика, стачкува и се задушаваше в отрова всекидневно поради безхаберието на институциите, споделят уредниците и декларират: Борбата ни продължава!

Във вторник те ще отбележат една година от началото на митингите в Красна поляна.

„ На този безчетен по ред за нас живущите в този регион митинг, всички присъстващи, ще подпишем петиция до омбудсмана Мая Манолова. В нея ще желаяме рестарт на договарянията от предходната година и възобновяване на разговора със столичния кмет Йорданка Фандъкова по тематиката “Селище на строителя ”, посредством посредничеството на омбудсмана ”, споделят уредниците.

Те показват, че ще упорстват за три съществени неща. Първото е план за решение на Столичен общински съвет с който да се дефинира краен период за унищожаване на Виетнамските общежития. Сред настояванията са им и проект за асимилиране на освободения терен съгласуван изцяло с волята и единодушието на живущите в регион "Красна поляна". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР