В къщата на Кардашиян и Дженър поставянето на цели за

...
В къщата на Кардашиян и Дженър поставянето на цели за
Коментари Харесай

Фитнес предизвикателството на Ким Кардашиян Уест

В къщата на Кардашиян и Дженър слагането на цели за новата година стартира един месец по-рано.

Ким Кардашиян Уест показа, че си е сложила цел да тренира по-усилено, с цел да стигне новата си мечтана фигура преди 40-тия си рожден ден идващия ноември.

За новото й предизвикателство разбираме в новия епизод на риалитито “Keeping Up With The Kardashians ”. В него тя споделя, че откакто е достигнала съвършената за нея фигура предходната година, е нарушила режима си и е качила 8 кг. “Понякога се отпускаш, случват се и такива неща, само че след това би трябвало да се върнеш назад в пътя ”, сподели Ким.

Тя признава, че най-голямото й предизвикателство е здравословното хранене. Според нея тренировките й са задоволително усилени сега, само че постоянно прекалява с храната.

 Фитнес предизвикването на Ким Кардашиян Уест

Преди тя поддържаше шейкова диета, която съгласно нейните думи, един път към този момент доста й е помогнала от отслабне.

За да извърши задачата си, ще би трябвало да тренира два пъти дневно – заран и вечер, като към този момент я видяхме по какъв начин стартира фитнес предизвикването си.

Все още не знаем каква ще е точната й рутина, само че можем да предположим от предходните й режими. Миналата година, малко откакто Ким реализира мечтаната фигура, треньорката й Мелиса Алкантара показа каква е била точната й рутина за намаляване. Можете да прочетете повече за нея тук: Треньорката на Ким разкри фитнес програмата й

Като цяло в клана Кардашиян-Дженър всички обичат да упражняват и голям брой пъти са ни показали техните обичани извършения. Вижте някои от тях по-долу:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР