В кабинета на главния комендант на полската полиция Ярослав Шимчик

...
В кабинета на главния комендант на полската полиция Ярослав Шимчик
Коментари Харесай

В централата на полската полиция се взриви подарък, връчен в Киев

В кабинета на основния комендант на полската полиция Ярослав Шимчик е избухнал подарък, връчен му в Киев, оповестиха от полското Министерство на вътрешните работи, представени от БГНЕС. " В стаята до кабинета на основния полицейски пълководец избухна един от подаръците, които комендантът получи по време на работното си посещаване в Украйна на 11-12 декември, където се срещна с управлението на украинската полиция и службата за незабавна помощ ", се казва в известието. Уточнява се, че това е станало на 14 декември сутринта, към 07:50 часа. Взривеният подарък бил поднесен на Шимчик от " един от ръководителите на украинските служби ".

Комендантът е с леки пострадвания и сега е в болница. Освен това е потърпевш граждански чиновник на ведомството, само че не се е наложила хоспитализация, допълват от полицията.

Варшава изиска разяснение от Киев. По случая се занимават прокуратурата и съответните служби. Взривеният предмет е гранатомет, заяви радио Zet, базирайки се на свои източници. " Наши информатори оповестиха, че гранатомет, евентуално с образователни муниции, е стрелял в пространствата на Главно комендантство на полицията ", сподели радиостанцията. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР