В живота се случват невероятни неща като от фантастичен филм.

...
В живота се случват невероятни неща като от фантастичен филм.
Коментари Харесай

Тя искала да направи аборт, но получила знак, който я накарал да размисли…

В живота се случват невероятни неща като от приказен филм. Често имаме опция да се убедим, че чудеса въпреки всичко се случват. Просто би трябвало да се вслушаме в сърцето си… И идната история е най-хубавото удостоверение на това.

„ Моя колежка забременя с второ дете. Но тя към този момент познаваше насладата и тъгата на майчинството: едното й дете към този момент беше пораснало, кариерата й вървеше нагоре, а и тя към този момент въобще не беше „ госпожица “. Накрая тя дълго размишлява и реши да направи аборт.

И си записа час при лекаря за след работа.

В този ден нашият систематичен админ беше трансформирал всички пароли на компютрите в офиса. Обикновено ги променяше вечер, употребявайки генератор за инцидентни пароли (обикновена стратегия, която сортира по инцидентен метод букви и цифри).

Той избрал най-трудно запаметяващите се пароли и ги раздал на чиновниците. Така на сутринта под клавиатурата си всеки от нас откри листче с новите пароли.

Така в деня, когато колежката ми трябваше да отиде на аборт, под клавиатурата си тя разкрила своята нова ключова дума за компютъра. На малко квадратно листче тя видяла PLZMOMNO “ и единственият правилен вид за разшифроване незабавно се появил в главата  й – „ Please Mom No “ („ Моля те, мамо, недей).

Подобен знак свише би видял всеки! Тя позвънила на лекаря и споделила, че няма да отиде.

А детенцето  към този момент е на 5 години… “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР