В желанието си да запази контрола върху все повече изплъзващата

...
В желанието си да запази контрола върху все повече изплъзващата
Коментари Харесай

Жест на отчаянието: Шефовете на "Ислямска държава" обещават девици на своите терористи с "паспорт за рая"

В желанието си да резервира контрола върху от ден на ден изплъзващата им се " столица " Ракка в Сирия, управлението на " Ислямска страна " е достигнало очевидно до решение на отчаянието, а точно напечатването на " паспорти за парадайса " за своите членове терористи, с което да ги окуражи да водят война до дъно, оповестява " Дейли Мейл ". Копия от " документите " са открити от Сирийската войска в някои освободени от властта на джихадистите елементи на града.

По този метод екстремистите имат вяра, че в случай че умрат, защитавайки " Ислямска страна ", те ще бъдат наградени с девици в парадайса като премия. С " паспортите ", отпечатани професионално и съдържащи фрагменти от Корана на британски и арабски, шефовете на терористичната формация се надяват, че ще стимулират в допълнение джихадистите да правят самоубийствени офанзиви на оживени места.



Паспортите не съдържат никаква лична информация за притежателя на документа. Вместо това са изписани другите имена на парадайса и пъкъла на арабски. Вътре е написано, че на терористите не им е разрешено да отидат в пъкъла, само че ще им бъде обезпечено достигането на парадайса.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР