В извънредни моменти като този сега, животът ни търпи много

...
В извънредни моменти като този сега, животът ни търпи много
Коментари Харесай

Останете вкъщи, пазарувайте онлайн и спестете време и пари

В изключителни моменти като този в този момент, животът ни търпи доста промени. И въпреки всичко, това не значи, че би трябвало да се откажем от всичко, което сме правили до момента. Напротив, стоенето у дома дава същите, а от време на време даже и по-добри благоприятни условия, да свършим това-онова, да се снабдим с нужните артикули и услуги онлайн, както и да се употребяваме с спомагателни бонуси и придобивки.

Ако сте консуматори на услугите на VIVACOM, в този момент е моментът да научите, че в изискванията на изключително състояние се ползвате с редица преимущества във всички услуги, предлагани от оператора.

Най-лесният метод да научите какви са те и да се възползвате от тях е през онлайн-магазина на VIVACOM , с който по едно и също време ще спечелите време и ще спестите пари, без значение дали преподписвате новия си контракт, преглеждате специфичните предложения за нови устройства или просто се информирате какви
бонуси можете да ползвате в този миг.

 онлайн извършване на покупки iStock

И тъй като изключителното състояние постанова изключително отношение към потребителите, ето някои от тях, с които ще се ползвате като клиенти на VIVACOM през онлайн-магазина:

Сега е моментът да заложите на покупка онлайн, защото цените в онлайн магазина са по-ниски, а офертите – доста повече. Сега при всяка онлайн покупка, включваща мобилна услуга, ще получите и подарък карта памет! При покупка на определени модели смарт телефони пък - като да вземем за пример новото украшение Samsung Galaxy Z Flip, първият в света смарт телефон, който се сгъва през екрана, получавате и подарък – външна батерия!

Доставката е оптимално улеснена – тя се случва в границите на 48 часа за поръчки, направени в работен ден, и също така е безвъзмездна, а метода на заплащане избирате вие – с карта по време на поръчка или при доставка.

 онлайн извършване на покупки iStock

Ако не сте сигурни дали това е най-хубавото за вас, постоянно можете да откажете поръчката в 14-дневен период от сключване на доставения контракт и/или доставката на декларирания артикул.

Какво още? Ами, по този начин и по този начин сте си у дома – в този момент е моментът да изтеглите мобилното приложение My VIVACOM , да си вземете 10 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост и умерено да си гледате филми на телефона, до момента в който някой различен от фамилията е окупирал тв приемника.

А той сигурно ще е окупиран, тъй като в интервала на изключително състояние, че даже и малко след него (до 20.04) VIVACOM дава достъп до десетки другояче платени канали, както за деца, по този начин и за възрастни – кино пакети, детски излъчвания, научнопопулярни канали, които ще разнообразят престоя вкъщи на всички членове на фамилията. Пълният лист с
бонуси за другите типове TV услуги можете да откриете в онлайн магазина на VIVACOM .

В изискванията на насилствена изолираност хората в неравностойно състояние също се нуждаят, дори повече от другите, от особено отношение и някои удобства. VIVACOM са помислили и за тях, осигурявайки до 20 април по 300 национални минути към всички обществени закрепени гласови цени. За всички тях можете да се информирате през онлайн магазина на VIVACOM и да изберете този проект, който дава отговор на потребностите ви.

Плащането на сметки – нещо, което продължава даже и във време на изключително състояние, е сведено до няколко клика. Можете да покриете задължението си за мобилни услуги през приложението My VIVACOM, което е налично и през десктоп платформа. Препоръчително е и потреблението на електронни банкови приложения - epay.bg, онлайн банкиране на комерсиалните банки, както и цифровия портфейл Pay by VIVACOM , което лимитира физическата замяна на банкноти и монети сред вас и други хора и я прави извънредно лесна.

И защото краят на изключителното състояние е още надалеч във времето, най-хубавото, което можете да извлечете от тези дни, е да си осигурите приятното им изкарване у дома – сами или със фамилията, и в компанията на разнообразни услуги, обезпечени от VIVACOM. Филми, интернет,
бонус за телефонни диалози, нови устройства и проекти – всичко това може да си набавите от у дома, през комфортния и елементарен за прилагане онлайн магазин, печелейки време и пестейки пари. И най-важното – грижейки се за здравето си – своето и на вашите близки.

#ОставамВкъщи

VIVACOM приканва да си останете вкъщи и да поддържате връзка с вашите близки и другари чрез нашите услуги

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР