В източните култури религията и духовното развитие са много развити.

...
В източните култури религията и духовното развитие са много развити.
Коментари Харесай

Този индиец твърди, че е на 188 години! Вижте невероятната му история

В източните култури религията и духовното развиване са доста развити. Хората там са доста мощно вярващи и почитат най-различни богове. Също по този начин съгласно вярванията си, те правят разнообразни ритуали, с които да засвидетелстват вярата си. Индия е известна с това, че хората там са доста духовно извисени, даже и да нямат доста финансови благоприятни условия. Освен това има данни, че в източните страни има хора, които са извънредно дълголетни. Твърди се, че източните монаси имат качества, които надвишават качествата на другите хора. Съществуват хипотези, че даже могат да изпаднат в транс.

Този транс им разрешава да преживеят стотици години и да се разсънят когато пожелаят. Днес ви представяме следващата забавна история. Машахта Мураси е индиец, който твърди, че е на впечатляващите 188 години. По думите му рожденият му ден е на 6 февруари 1835 година. Той също по този начин твърди, че има документи, с които да потвърди възрастта си. Ако това се случи, той може да бъде разгласен за най-възрастния човек на Земята.

В момента върхът на Гинес се държи от 117-годишната японка Мисао Окава.

Този индиец живее във Варанаси. Той показа, че всичките му наследници от дълго време са умряли, само че гибелта е не запомнила за него. Мъжът разкрива, че към този момент даже е изгубил вяра, че ще почине. Ако индиецът успее да потвърди възрастта си, това ще е казус в историята на човечеството.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР