В изобилието от български заглавия по кината този сезон, човек

...
В изобилието от български заглавия по кината този сезон, човек
Коментари Харесай

Пътеводител за новите български филми

В изобилието от български заглавия по кината този сезон, човек да се изгуби всред радичкови тълкования, шекспирови аналогии, тежки житейски проблеми в търсене на примирение и прояснение. Началото на годината е обилно откъм нови български заглавия и искрено казано, има какво да се види по кината.

В жестока конкуренция освен за абстрактен план, а и за чисто потребителския избор на фена българските филми се борят за интереса на всеки киноман с блокбъстъри като „ Аватар: Силата на водата “ и " Ант-мен и Осата: Квантомания " и малко европейско кино в единици киносалони. Но в случай че сте от дребното, които вървят на кино единствено с цел да видят български филм и държат парите им да отидат за българското изкуство, ето къс справочник на родните заглавия от последните няколко месеца.

*Рейтингът е очебийно индивидуален и е напълно по персоналната преценка на създателя!



1. Игра на доверие 

Филм, който може да оспорва с съображение като наличие и снимане всички европейски съперници. бръква в душата на всяко българско семейство заради тъжния факт, че надали има такова, незасегнато от феномена домашно принуждение и дискриминация по сексуален симптом.

Владимир Зомбори, Луиза Григорова – Макариева, Пламен Манасиев. 

Рейтинг: 9 от 10



2. Майка

като примка на личното ти възприятие на обезумялост. В свят, в който всичко може да се купи, плуваме в презадоволеност и отклонили глава от значимите неща в живота, се сблъскваме с действителността. А тя може да има разнообразни измерения – да вземем за пример, да не можеш да заченеш, което е фантазията на не една жена, което А реалност също са и милионите деца в Африка, които порастват без родители и фамилии, без познание какво са фантазии и... какво е майка. Главната роля на Дарина Симеонова се помни дълго и резонира на всяко живо създание.

Рейтинг: 10 от 10

Продължава на идната страница... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР