В интервю за списание Vogue мексиканската актриса Салма Хайек засегна

...
В интервю за списание Vogue мексиканската актриса Салма Хайек засегна
Коментари Харесай

Салма Хайек обясни късното си майчинство

В изявление за списание Vogue мексиканската актриса Салма Хайек засегна тематиката за късното си майчинство, знае се, че тя роди щерка си Валентина на 41 години. Всъщност изявлението бе мотив фотосесията на майката и 14-годишната Валентина, като за дъщерята това е първата фотосесия за фешън списание.

„ Моят случай беше специфичен, тъй като станах майка доста късно, поде Салма. Направих това, тъй като открих сътрудник в живота, който към този момент имаше постоянна кариера и към този момент желаех дете толкоз доста, че нищо друго нямаше значение за мен: нито кариерата, нито нещо друго. Също по този начин усетих, че към този момент съм постигнал доста в живота, нещо, с което да се гордея, тъй че можеш да преминеш към различен стадий. Франсоа (Анри Пино) ми оказа помощ доста, тъй като бях подготвен да спра да работя, само че когато Валентина беше на малко повече от година, той ми сподели, че би трябвало да се върна на работа, тъй като в един миг ще пропусна специалността си, а тя ми разрешава да разпростра съзидателността си. Около три години след раждането на Валентина започнах да фотографирам и да пътувам още веднъж, само че когато тя беше на седем години, тя още веднъж изискваше доста внимание: искаше да има собствен темп на живот и свое пространство. В моя случай, макар че съумях да продължа да се занимавам с актьорство и да запазя специалността си и да я боготворя, не беше елементарно. Има моменти, когато решенията стават все по-сложни. Факт е, че фамилията постоянно излиза на напред във времето " показа Салма.

Хайек разяснява и натиска, който обществото оказва върху дамите по отношение на майчинството: актрисата упорства, че дамите, които не желаят деца, не заслужават рецензия.

„ Хайде да погледнем на света, в който живеем: да си майка е по-страшно от всеки път и се желае прекалено много от дамите. Казват още, че в случай че не си майка, значи не си пълноценна жена. Но има доста способи да се покаже майчинският инстинкт, който също така не е идентичен за всички и е доста значимо да се почита това. Мога да ви кажа за себе си, само че има и такива, които не желаят деца и това е обикновено. Да си майка е ужасно, само че има някои нюанси. Например, постоянно се безпокоя, когато видя проблеми с психологичното здраве, с околната среда, с опиатите в този свят ", сподели Салма.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР