В интериора на новия Opel Astra нови ефективни почистващи механизми

...
В интериора на новия Opel Astra нови ефективни почистващи механизми
Коментари Харесай

Intelli Air за по-добър въздух в Opel Astra

В интериора на новия Opel Astra нови ефикасни почистващи механизми като новата " Intelli-Air-System " би трябвало да разрешат на всички пасажери да дишат свободно по-добър въздух. Това е още по-важно в този момент, когато сезонът на сенната хрема към този момент стартира още веднъж за милиони страдащи от алергии.

“При създаването на новото потомство Astra е обърнато огромно внимание на „ усещаемото качество “ с грижа за всеки подробност ” - споделя основният инженер на Astra Мариела Воглер - „ С най-съвременните технологии покачваме сигурността на всички участници в придвижването – както с комфорта по този начин и за здравето на пасажерите в Astra. Добрият вътрешен климат има решителен принос за благосъстоянието - и новата система за качество на въздуха Intelli-Air се грижи за това. ”

" Intelli-Air " комбинира филтрите за въздух и частици със система за наблюдаване. Качеството на въздуха в интериора се ревизира непрекъснато и в случай че въздухът е неприятен се обезпечава автоматизиран въздухообмен. Качеството на въздуха се контролира от ситуацията на клапата за рециркулация на въздуха.

Ако външният въздух е неприятен, AQS датчик на автомобила подсигурява, че клапата се затваря и няма да обхванат замърсители в кабината на автомобила. Ако, въпреки това, качеството на въздуха в интериора е неприятно или не идеално, да вземем за пример заради пушене или прахуляк по облеклата, клапата се отваря, с цел да доставя на пасажерите чист въздух.

По този метод въздухът в кабината постоянно остава допустимо най-чист, като лидерът и пасажерите даже могат да видят това: системата дава информация за качеството на въздуха посредством огромния централен пъстър сензорен екран. На екрана се появява пъстър знак на автомобил дружно със стойност, която се основава на интернационално годния показател за качество на въздуха AQI (Индекс на качеството на въздуха). Цветът на индексния знак се трансформира според от замърсяването на въздуха в интериора. Качеството на въздуха в кабината се следи с PM 2.5 датчик, който може да открие частици с размер до 2,5 микрометра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР