В имота на задържания са открити наркотични растенияСпециализирана полицейска операция

...
В имота на задържания са открити наркотични растенияСпециализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Задържаха мъж в момент на сделка с дрога

В парцела на арестувания са открити наркотични растения
Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции, е извършена от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Силистра. След предварителна оперативна работа и точно обмисляне към 18:30 часа в таванско помещение в регионалния град в миг на договорка с дрога е арестуван 41-годишен, прочут с сходни прояви, в това число и осъждан за аналогични закононарушения. У него са открити и конфискувани 26,5 грама суха листна маса, разпозната с полеви наркотест като канабис.

При последвалите процесуално-следствени дейности в парцел в с. Сребърна, благосъстоятелност на мъжа, криминалистите разкрили и иззели 10 грама изсъхнал канабис, 3 електронни везни, съдове и препарати за разсаждане и развъждане на растения. Иззети са и 3 телефона, благосъстоятелност на арестувания. В двора на парцела измежду пчелин полицейските чиновници намерили и 20 саксии със засадени растения от хибриден вид канабис в друг етап на напредък.

Мъжът е арестуван в полицейския арест за период до 24 часа. Повдигнато му е обвиняване и е формирано досъдебно произвеждане по член чл.354 а, алинея 1 и по член 354 в ал.1 от Наказателния кодекс. Разследването на случая продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Силистра.

От началото на годината това е третата значима интервенция на чиновниците от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Силистра против закононарушенията, свързани с владеене, разпространяване и произвеждане на опиати.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР