В Художествената галерия “Проф. Теофан Сокеров“ в Ловеч на 30

...
В Художествената галерия “Проф. Теофан Сокеров“ в Ловеч на 30
Коментари Харесай

В Ловеч наградиха участниците от Националния конкурс “Детство мое – реално и вълшебно“

В Художествената изложба “Проф. Теофан Сокеров “ в Ловеч на 30 май 2022 година се състоя галерия и награждаване на участниците от Национален конкурс за детска рисунка, компютърна рисунка и есе на тематика “Детство мое – действително и вълшебно “, проведени от Център за поддръжка за личностно развиване – Общински детски комплекс – гр. Ловеч, Община Ловеч и РУО-Ловеч.

Церемонията бе открита с осъществяване на детски танцов състав към ЦПЛР – ОДК – гр. Ловеч, с живописен началник Цветомира Христова и корепетитор Илиян Димитров

Заместник – кметът на Община Ловеч Венцислав Христов връчи част от премиите и поздрави присъстващите. Награди връчиха доктор Димитър Димитров – шеф на дирекция „ Образование, опазване на здравето, просвета и туризъм “ в Община Ловеч, и Даниел Даков – старши специалист приобщаващо обучение в РУО – Ловеч, в наличието на шефа на ЦПЛР – ОДК инж. Марина Колева.

Водещ бе журналистът Никола Колев.

За положителното въодушевление на гостите на люляковия град способства и осъществяването на флейта на Стела Драгоманска от групата по камерна музика – духови принадлежности при ЦПЛР-ОДК- гр. Ловеч, с началник Тотко Рогашки.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР