В хода на деня разбрахме, че тече провокация от обичайните

...
В хода на деня разбрахме, че тече провокация от обичайните
Коментари Харесай

ГЕРБ пред къщата на Борисов. Чакат провокация

В хода на деня разбрахме, че тече провокация от нормалните обвинени. Разпопеният поп, една някогашна премиерка, претендент за президент в следствие на една от опозиционните партии. Това съобщи Георг Георгиев от ГЕРБ пред къщата на Бойко Борисов в Банкя.

" Хора, които са известни с гнусно държание, хора, които друго с изключение на да идват пред домовете на хората и да ги тероризират към този момент година на ред, друго не вършат.

Тези хора би трябвало да знаят, че даже в ден, като днешния, ден за примирение и да сме със фамилията, ние доста бързо се организирахме. Достатъчно експедитивни сме, с цел да покажем, че няма да продължи този гнет да се позволява, няма да продължи издевателството над хора, техните фамилии и деца.

Една година ги търпяхме, показвахме образование на хора, които знаят какво е отговорност. Вече не. От през днешния ден нататък същите тези би трябвало да знаят, че всякога, като дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това.

Ще  бъде задоволително безапелационен отговор, че няма да скланяме глава. Ще срещнат хора, които поддържат една идея, която никого не е ощетила. Нека да се знае, че зачитаме, толерантни сме, само че имаме своя лимит. Прекрасни Великденски празници, уповавам се, че ще се приберете при фамилиите си.

Но дано да е ясно, това ще се повтори, в случай че и те тръгнат по същия метод още веднъж към нас ", съобщи той.

Заедно с него в Банкя бяха депутати от партията, членове и последователи, които се оповестиха изрично срещу следващия опит за провокация пред дома на Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР