В ход е специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления,

...
В ход е специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления,
Коментари Харесай

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с противозаконно отнемане на автомобили

В ход е профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с незаконно лишаване на коли, разпоредена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров.

В интервенцията вземат участие екипи на Главна дирекция „ Национална полиция “, Столична дирекция на вътрешните работи, ОДМВР-Перник и ГДЖСОБТ, чиновници на ГДПБЗН, както и представители на Национална агенция за приходите, Регионална инспекция за опазване на околната среда и Инспекцията по труда.

На стадия са тествани над 20 автоморги, открити са депа за разкомплектоване на коли – по-голямата част от които благосъстоятелност на престъпно проявени лица от Перник. Иззети са огромен брой мотори, скоростни кутии, купета, разнообразни типове авточасти и предмети от откраднати през интервала 2019 – 2022 година коли. За открити разнообразни нарушавания контролните органи са съставили констативни протоколи и актове.

До момента са формирани пет досъдебни производства за осъществени закононарушения по член 215 и345 а от Наказателен кодекс. Полицейските дейности не престават.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР