В гората край къмпинг Арапя отново се строи.И тук, както

...
В гората край къмпинг Арапя отново се строи.И тук, както
Коментари Харесай

В гората край Арапя отново се строи

В гората край къмпинг " Арапя " още веднъж се строи.

" И тук, както и при Синеморец, се строи в зона А, без да има настоящ Общ организационен проект на Царево, което е нарушаване на Закона за устройството на черноморското крайбрежие ", заяви природозащитникът и общински консултант в София Тома Белев.

В началото на тази година в боровата гора край едноименния плаж на Южното Черноморие стартира строителство на ваканционни вили. След като казусът стана медийно прочут и след известно време на прекачване на отговорността сред институциите, последва инспекция от Дирекцията за народен строителен надзор, която откри нарушавания и строителството беше краткотрайно спряно. Сред откритите нарушавания бяха липса на позволение за строителството на пътя до вилното населено място, както и на мнение от районната екоинспекция за дърветата, които е трябвало да бъдат отсечении други

Сега от строителната дирекция са съобщили пред Би Ти Ви, че откритите пропуски са отстранени. Така на метри от брега в този момент се изливат основите или се дострояват общо 23 еднофамилни къщички.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР