В Германия властите се притесняват от радикализиране на протестите срещу

...
В Германия властите се притесняват от радикализиране на протестите срещу
Коментари Харесай

Германия уплашена! Взема мерки срещу антиваксърите

В Германия управляващите се тормозят от радикализиране на митингите против ограничаващите коронавирус ограничения.

" Демонстрациите се трансформират в магнит за екстремисти ", предизвести шефът на контраразузнаването в Хамбург Торстен Фос.

В зачестилите митинги против рестриктивните мерки и против усилването на натиска върху неимунизираните се включват и екстремисти с политически възгледи, които опонират на демократичното устройство на страната, съобщи Фос в изявление за " Велт ам зонтаг ".

Затова управляващите в Хамбург и други елементи на Германия стартират целеустремено наблюдаване на антиваксърите, които провеждат митингите против коронавирус рестриктивните мерки.

Притеснения за разграниченото от пандемията общество изрази и немският президент Франк-Валтер Щайнмайер в коледното си послание. " В демократичното общество не е наложително всички да са на едно мнение. Но, апелирам ви, не забравяйте, всички живеем в една страна. Ще би трябвало и след пандемията да можем да се погледнем в очите ", съобщи Щайнмайер.

Държавният глава насочи апел към неимунизираните. " Повече от всеки път подвластен един от различен. Държавата не може да се имунизира вместо нас, ние би трябвало сами да се предпазим ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР